Joulukalenteri: luukku 5


*Dear Santa*
Tänään kalenterin ohjelmassa oli vuorossa lahjatoiveiden teko joulupukille. Mulle joulussa ei nykyään ole tärkeintä lahjojen saaminen, mutta itse tykkään kuitenkin niitä muille antaa. On myös kiva tehdä jonkinlaista listaa, mitä sillä hetkellä voisi tarvita. Mun tän vuoden lista joulupukille näyttää tältä, jonkun voisin tietenkin myös itse ostaa itselleni lahjaksi sillä sekin kuulostaisi kivalta ajatukselta!


1. Make Up Eraser - tätä meikinpoistoliinaa mun on pitänyt hankkia jo liian kauan, joten eiköhän tämän vuoden lopussa mulla ole tämä ainakin toivottavasti!
2. Meikkisiveltimet - mulla ei oikeastaan oo yhtäkään kunnollista meikkisivellintä, joten tällainen jonkinlainen pakkaus mistä löytyy montaa erilaista sivellintä kuulostais hyvältä. 
3. Joulukarkit - karkit käy aina ja niistä varsinkin mun lemppari joulukarkit eli Julia karkit. Nyt alko tekeen kauheesti mieli näitä, voisko joku tuoda?
4. Pussilakanasetti - mun melkeinpä kaikki pussilakanat taitaa olla aika vanhoja ja vähän lapsellisiakin, joten haluaisin jonkun vaaleansävyisen tällaisen setin.
5. Kastehelmi kynttilälyhdyt - näitä oon nyt keräillyt jo jonkin aikaa, mutta en vieläkään omista kaikkia. Olisi siis kiva saada täydennystä tähänkin kokoelmaan kun en muuta tällä hetkellä keräile.
6. Tehosekoitin - joo, nyt tulee outo toive :D Meillä ei kuitenkaan ole tällaista uudenlaista tehosekoitinta, jolla voisi tehdä vaikka pirtelöö. Tämä olis niin kätevä, vaikka ei muut kuin minä tätä varmaan käyttäisikään. Jos ensi vuoden puolella sitten muutankin, tämä olisi hyvä apu uudessa kodissa!
7. Essien kynsilakat - En tiedä, onko näistä olemassa jotakin pakkauksia? Meidän melkeinpä kaikki kynsilakat on kuitenkin kuivuneita, joten olisi kiva saada uusia. Näitä kynsilakkoja on myös moni kehunut, joten haluaisin kokeilla.
8. Valkoiset pörrösukat - mulla on muutamat pörrösukat erilaisissa kuvioissa, mutta ei perus valkoisena. Ne ei kauaa kyllä valkoisina pysyisi, mutta saisipa ainakin sellaisen pehmeän paketin ja kyllähän ne nyt hetken olisi lämpöiset ja kivat ;-)
9. Wella hiuslakka - mun nykyinen iso purkki lakkaa alkaa olemaan lopussa päin, joten uusi olisi kiva saada. Toiveena olisi samaa merkkiä oleva lakka, mutta erittäin vahvana lakkana sillä nykyinen on keskivahva.
10. Tapparan faniristeily - tämä jokavuotinen reissu, johon olisi siis kiva päästä. Hyvä lahjatoive näin vuoden loppuun, kun risteily on Tammikuussa. 
11. Tappara laukauksia kirja - eihän tätä listaa voinut jättää ilman mitään Tappara tuote toiveita, joten tämä kirja siksi tähän. Oon muutenkin pitkään miettinyt hankkivani tämän, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. Jospa pukki sitten toisi.
12. Lahjakortteja - näitä nyt kaikki varmasti aina toivoo, helppoja ja nopeita jos ei muuta keksi. Monet liikkeet käy, sillä melkeinpä jokaisesta aina löytyy jotakin!
13. Baby lips holiday edition - tästä en löytänyt kuvaa, mutta tää on sellainen pakkaus missä on neljää erilaista baby lipsiä. Päätin jo etten enää ostaisi näitä, mutta kyseinen pakkaus näytti niin kivalta että ehkä jos vielä sen hankkisi.

Nyt täytyy vain toivoo että oon ollut kiltti ja joulupukki toisi edes jotakin ;-) Tietenkin nämä on vain toiveita ja ehdotuksia sillä niinkuin sanoin, ei ne lahjat tärkeintä joulussa ole. Millaisia lahjatoiveita teillä on? Enää 19 yötä jouluun...❤️

Ei kommentteja