Joululeffat x8

Kivaa viikon viimeistä iltaa! Mun viikko on jotenkin ollu ihmeellisen kiireinen ja niin tulee olemaan myös ensi viikko todennäköisesti. Tähän viikkoon on kuulunut viimeinen viikko töitä eli perjantaina mulla alkoi joululoma. Lisäksi oon ollut kavereiden kanssa, vanhojen harkoissa, pelissä, Tampereella ja lääkärissä. Huomenna on suunnitelmissa mennä vanhojen koekampaukseen sekä jalkahoitoon, jota oon odottanut jo pitkään. Kaikkee muutakin ensi viikolle on suunnitelmissa joulun odottamisen lisäksi sillä jouluunhan on alle kaksi viikkoa. Käsittämätöntä miten aika on mennyt! Nyt kuitenkin vaihteeksi jouluun liittyvää postausta eli mun suosittelemat joululeffat. Nämä ei oo missään järjestyksessä vaan kaikki on sekaisin. Löytyykö näistä myös jotakin teidän lempparia? :-)

Tämä ihana leffa kertoo joulukoirista sekä pienestä tytöstä sekä hänen matkastaan jouluun. Tästä leffasta on tullut myös Joulukoira 2, joka liittyy ainakin jollakin tapaa ykkösosaan. Kunnon joulunodottajille tää on suositeltava leffa sisältäen pientä surua ja myötätuntoa tyttöä kohtaan.

Oon tainnut katsella näitä viimeksi 2014 vuoden jouluna. Oon kuitenkin kaikki osat ainakin kerran katsonut. Nämä leffat on täynnä tapahtumia ja sekä myös hieman jännitystä, ainakin mun mielestä. Oikeastaan mulla ei kauheesti mielikuvia näiden juonista ole joten täytyykin ottaa ohjelmaan katsoa nämä kaikki tänä vuonna!

Nää mun kaikki lempparileffat taitaa koostua lastenleffoista, sillä tykkään katsella niitä jotenkin erityisen paljon. Tämä leffa kertoo Niko porosta, joka haluaa oppia lentämään samoin kuin hänen isänsä osaa. Matkan varrelta ei puutu tapahtumia ja Niko ystävineen joutuu monenlaisiin pulmiin. Tästäkin on julkaistu toinen osa, mutta se ei liity niinkään jouluun vaan talveen.

Tämän leffan katsoin ensimmäistä kertaa vasta viime vuonna, mutta tykästyin heti. Leffa kertoo pojasta ja hänen seikkailuistaan astuttuaan salaperäiseen junaan. Mihin juna vie ja mitä matkan varrella tapahtuu selviää kun katsot tämän elokuvan!

Joulutarina, ehdottomasti mun lemppari joululeffa. Tästä oonkin jo kertonut kuinka tykkään kyseisestä leffasta ja juonesta saatte tietää hieman myöhemmin sillä oon saanut kirjan pian luettua. Mutta jos on kunnon jouluhullu niin tää leffa saa liikuttuun ja odottaan joulua vaan entistä enemmän.

Tämä on lemppari jo lapsuusajoilta, joka tulee nykyäänkin katsottua joka joulu. Kylässä alkaa kummitella oudosti ja kuuluu ihmeellisiä ääniä, mutta loppujen lopuksi kaikki selviää. Kummittelija onkin sellainen joka ei ole pienenä saanut lahjaa mitä on toivonut ja on siitä edelleen vihainen. Pukki ei ole kuitenkaan voinut tuoda hänen toivomaansa lahjaa eräästä syystä joka selviää tässä leffassa.

Tämä on hieman joulukoiran tapainen elokuva, jossa seikkailee myös koiria ja heillä on omat omistajansa. Tämä koirajengi kuitenkin seikkailee yhdessä mitä hullumissakin pakoissa ja heille tapahtuu mitä ihmeellisempiä asioita. Suosittelen tätäkin!

Legendaariset yksin kotona leffat, joista melkein jokainen taitaa liittyä jotenkin jouluun. Mun lemppari näistä on kuitenkin tämä kakkososa. Niinkuin leffan nimikin kertoo, poika jää yksin kotiin, siellä kummittelee ja tapahtuu mystillisiä asioita, mutta kaikki kuitenkin päättyy hyvin.

Ei kommentteja