Marraskuun suosikit

Moikka! Mulla on tällä hetkellä tosi hyvä fiilis loppuviikosta. Eilen oli ensimmäiset vanhojentanssi harkat, jotka meni ihan kivasti vaikken kovin hyvä ookkaan tanssiin. Ehkä sitä kuitenkin ajan kanssa sitten oppii. Huominen olikin tosi väsyttävä päivä ja illalla tuli helposti uni. Tänään aamusta nukuin 11 asti, eli sain 12 tunnin yöunet. En oikein siltikään jaksanut tehdä mitään ihmeellistä, suunnittelin ja kuvailin blogiin muutamia juttuja sekä luin kirjaa. Iltapäivästä olin Roosan kanssa muutaman tunnin ja loppuillan oonkin vaan chillaillut. Väsymys alkaa taas painaan päälle, joten taidan mennä pian nukkuun sillä huomenna on työpäivä. Onneks on iltavuoro, niin kerkiää aamusta tekeen muita juttuja. Nyt kerron mitkä jutut pääsivät mun marraskuun suosikeihin ;-)

Kunnon ensilumi oli marraskuun juttu. Nämä lumiset päivät on niin ihania pienen pakkasen kera! Tällä hetkellä toivoisin, että pihalla olevat puut saisivat taas kunnon lumikerroksen sillä tällä hetkellä lunta näkyy vain maassa. Tietysti luntakin voisi sataa paljon enemmän!

Tuurin jäämaailma, niin ihanan näköistä ❤️ Joulua kohden mentäessä Tuurissa tulee käytyä paljon enemmän kuin muina aikoina. Kyläkaupan tämä jäämaailma sekä joulumaa houkuttelee mua monet kerrat ostoksille. Vielä ehkä kerran voisi käydä ennen jouluaattoa..:D

Glögikauden avaus ❤️ Se tapahtui myös marraskuussa ja sen on kyllä huomannut. Vielä en kuitenkaan oo saanut kauheeta glögin kulutusta käyntiin vaan ehkä se tulee vielä lähempänä joulua.

Tää on mun lemppari jouluvaloista. Olin jo pitkään haaveillut tällaisesta ja kun nyt tänä jouluna sain tämän, on se joka päivä ollut palamassa koristeena. Tietenkin tykkään myös kaikista muista jouluvaloista, koska niistä tulee kiva jouluinen tunnelma.

Etsin näitä puputossuja liikkeistä ja nettikaupasta, mutta koot oli aina loppu. Mun iloks yhtenä päivänä nettiin oli tullut kokoja jolloin laitoin ne heti ostoskoriin. Siitä päivästä lähtien kun nää saapui, ne ovat olleet ahkerassa käytössä ❤️

Lisäksi tämän kuukauden suosikeihin pääsi Cheekin ja Elastisen biisi Sinuhe. Tähän kappaleeseen ihastuin heti niin kuin jokaiseen missä Cheek laulaa. Julkaisuhetkestä lähtien tää on soinut mun listan ykkösenä joka päivä! Mitä te tykkäätte tästä kappaleesta tai onko teillä ollut samoja suosikkeja marraskuun aikana?

Ei kommentteja