Uusimpia hankintoja

Siitä onkin mennyt jo taas kaksi kuukautta kun oon viimeks teille ostoksiani esitellyt, joten jotakin on taas kertynyt. Nyt illalla on vielä hyvää aikaa tehdä blogijuttuja ja ajattelin myös valvoa ekaa kertaa lomalla kunnolla. Tällaisia ostoksia mulle on kertynyt näin loppuvuodesta:

Tämän sisustusmallin oon nähnyt monena vuonna eri paikoissa, joten tänä vuonna hankin sen myös itselleni. Nää oli molemmat Tuurista ja yhteishintaa näille tuli noin 20 €.

Näistä pupu tossuista on ollut myös jo aikaisemmin puhetta täällä blogin puolella. Nämä tosiaan löysin Cubuksen verkkokaupasta, sillä kaupassa ei ollut enää kokoja. Nämä maksoi 14,95 €.

Nämä ballerinat tilasin Zalandolta vanhojen tansseja varten, sillä ne lähestyvät kovaa vauhtia. Sattumalta löysin sivustoa selaillessa tämän väriset sillä nää on melkein mun mekon väriset, vähän tummemmat mutta onneksi ne ei alta näy paljoa. Näillä oli alennuksessa hintaa vain 7 €.

Olin joskus Sokoksella ilmaisessa pika kampauksessa ja siellä ne laittoivat mun hiuksiin tällaista rakennesuihketta. Yllätyin positiivisesti miten tää vaikutti esim. lettejä tehdessä rakenne pysyy hyvin kasassa. Ostin tämän Tuurista hintaan 14,95 €.

Tämä kynttilälyhty on näkynyt myös paljon jo täällä blogin puolella. Löysin tämän Tuurista ja ihastuin tähän tekstiin heti että tämä oli pakko laittaa ostoskoriin. Hintaa tälle tuli 3,90 €.

Lisää Tuurin ostoksia sillä löysin sieltä myös uudet juoksuhousut. Nämä on aika ohutta materiaalia, joten enemmänkin keväällä ja kesällä käytettävät housut. Hintaa näillä oli 9,90 €.

Olin jo pitkään katsellut tällaista Tapparan pikkupyyhettä, en kyllä oikein edes tiedä mihin tarkoitukseen. Kuitenkin sain vihdoin ostettua tämän tapparashopissa käytyäni hintaan 8 €.

Saatiin tänne mökille jokin vanha kylpyamme, jota toivottavasti päästään käyttämään nyt jo joulun aikaan. Ostettiin siis Sonjan kanssa Tuurista jo valmiiksi kylpyvaahtoa eikä tällä ollut kuin noin 2 € hintaa.

Jalkahoidossa ollessani jalkahoitaja sanoi, että mulla on tosi kylmät jalat niinkuin itsekin sen kyllä tiedän. Jalkahoitaja suositteli sitten tällaista lämmittävää jalkavoidetta ja päätin ostaa tätä kokeiluun. Muutaman kerran oon kokeillut ja jotakin pientä vaikutusta oon huomannut, että kyllä tämä ainakin jonkin verran auttaa! Tämä maksoi 10,90 €. 

Kauan mulla on ollut jo suunnitelmissa teettää tästä yhdestä ikimuistoisesta päivästä Canvas taulu ja nyt joulukuussa sain tämänkin vihdosta viimein aikaiseksi. Tilasin tämän netistä CanvasPicasso nimiseltä sivustolta ja tämä maksoi toimituskulujen kanssa 28 €.

Muutama vaateostos on myös kertynyt. Ellin kanssa Tampereella ollessa päätettiin ostaa tällaiset Cubuksen ihan perustopit josta kyllä tykkään, sillä tää on sopivan rento. Hintaakaan ei ollut paljoa sillä tämä maksoi 4,95 €.

Halusin tänä vuonna ostaa aatoksi jonkun erilaisemman uuden paidan. Tampereella sitten ollessani kiertelin liikkeissä ja olin jo ginan verkkokaupassa katsellut tätä neuletakkia. Liikkeessä sitten sovitin tätä ja tämä sopi täydellisesti, joten en voinut olla ostamatta. Tästä saatte myös asukuvia vielä myöhemmin tällä viikolla! Ainiin ja hintaa tällä oli 29,95 €.

Näiden ostosten lisäksi oon ostanut suorastaan järkyttävän määrän kynttilöitä, jota en edes lähtenyt kuvaamaan. Kuitenkin oon melkein saanut kaikki poltettua varmaankin juuri siksi, että oon tällainen kynttiläaddikti. Lisäksi oon ostanut paljon joululahjoja, joita en myöskään alkanut kuvaamaan, mutta täytyy sanoa että tämä joulunaika on kyllä sellainen milloin saa rahaa kunnolla kulumaan, hehe. Ootteko samaa mieltä ;-)

Ei kommentteja