Best moments of 2016

Ensimmäisenä haluan toivottaa teille kaikille ihanaa uutta vuotta ❤️ Tehdään tästä vuodesta se parhain koskaan. Vuosi 2016 sisälsi vaikka mitä. Koin aivan mielettömän unohtumattomia hetkiä, mutta koin myös paljon huonoo. Juhlin elämäni ensimmäistä kertaa Tapparan matkassa mestaruutta, sain ensimmäisen kerran kesätöitä, vietin aikaa parhaimpien kavereiden kanssa, tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja sain uusia hyviä kavereita, kävin festareilla, vietin aikaa läheisten kanssa ja paljon muuta. Lista jatkuisi melkein loputtomiin sillä tämä vuosi oli tapahtumarikas. Nää kaikki asiat kuitenkin teki mun vuodesta unohtumattoman omalla tavallaan. Nyt halusinkin miettiä vuoden parhaita hetkiä ja keskittyä niihin. Mietin, että nämä asiat olivat parhaimpana osana mun elämää viime vuoden aikana. Halusin tulla jakamaan mun parhaat hetket myös teidän kanssa, mitkä olivat teidän vuoden parhaita juttuja?

ALPHA OMEGA JÄÄHALLIKIERTUE
Myös Cheekin fanituksessa tapahtui paljon 2016 vuoden aikana. Vuosi alkoi melkeinpä heti helmikuussa keikalla Hakametsässä. Itselleni rakkaassa paikassa saatiin Sonjan kanssa kokea aivan mieletön keikka, ja tämä reissu oli kyllä täyden kympin arvoinen. Lisäksi loppuvuodesta Cheekin julkaisema kirja JHT- Musta Lammas oli vuoteni huippuhetkiä. Kirjaa luettiin niin innolla ja se kannatti. Myös musiikin puolella tuli kuunneltua valtavasti Cheekin musiikkia, on se vaan niin hyvä ❤️

TAPPARAN MESTARUUS
Moni varmaan jo arvaakin, että tää oli parhain juttu mitä mun elämässä tapahtui viime vuonna. Kevät oli rankka monella tapaa, mutta aina kaikki playoff pelit jaksoi piristää ja niitä menin aina innolla katsomaan. Edelleenkään en ole unohtanut sitä tunnetta kun Hifkin maali hylättiin ja Tapparan mestaruusjuhlat alkoivat. Koko ikäni kun oon pienestä lähtien kannattanut Tapparaa oon odottanut, että tämä tapahtuisi. Ja 2016 vuonna todella sain kokea sen, ihan huikeeta! Ei siinä ilman onnenkyyneleitä kyllä selvinnyt. ❤️

JUHANNUS
Vietin mielestäni parhaimman Juhannuksen ikinä kesällä mökillä. Meillä oli paljon erilaista puuhaa niinkuin täällä bloginkin puolella oon kertonut. Oli lämmin sää, valvottiin pitkään, syötiin ja nautittiin kesästä sekä lomasta. Kävin myös yöuinnilla ja samalla katsottiin ihanaa taivaanrantaa upeissa väreissään. 2016 vuoden Juhannus oli onnistunein koskaan!

ASUNTOAUTOREISSU
Joka vuotisena perinteenä ollut asuntoautoreissu ei pettänyt tälläkään kertaa. Kierrettiin niin monessa, hienoissa ja uusissa paikoissa, täytyy sanoa että tällä reissulla koin paljon uutta. Käytiin erilaisissa nähtävyyksissä, moikkaamassa pukkia, Levin huipulla ja vaikka mitä muuta. Sääkin oli onnistunut reissun aikana, vaikka vettä satoikin muutamana päivänä. Voisin lähteä tällaiseen reissuun vaikka nyt heti (ainut vaan että jos olisi kesä).

VÄRIESTEJUOKSU
Elokuussa Tampereella järjestetty väriestejuoksu oli tämäkin hieno kokemus. Olin jo monena vuotena suunnitellut meneväni tänne ja kokemaan tämän tapahtuman. Saatiin sitten Roosan kanssa aikaiseksi lähteä tänne ja yllätyin kyllä positiivisesti koko tapahtumasta. Eihän sitä tiedä vaikka tänäkin vuonna voisi mennä uudestaan! 

OMAN HUONEEN MUUTOS JA SISUSTAMINEN
Huoneessani tehtiin pientä remonttia ja nyt huone näyttää juuri täydelliseltä mulle. Sain kaiken uuden mitä halusin ja myös paljon uusia sisustusjuttuja tuli vuoden aikana ostettua. Varsinkin loppuvuodesta löysin itsestäni jonkinlaisen sisustushulluuden kun aloin laittamaan erilaisia jouluvaloja ja muutenkin pimeään aikaan sopivia valoja paikoilleen. Ja kyllähän mun huone näytti tän kaiken jälkeen niin upealta! En malta odottaa että pääsen muuttamaan omaan kotiin ja keksimään sinne kaikkia sisustusjuttuja.

Tuun vielä ensi viikolla tekemään tarkemman koostepostauksen viime vuodesta, jossa kerron tapahtumia hieman tarkemmin. Nyt mä rentoudun loppuillan, meen aikaisin nukkuun ja huomenna sitten taas töihin. Kivaa alkavaa viikkoa jokaiselle ❤️


Ei kommentteja