December favorites

Tammikuu on mennyt yllättävän nopeasti, sillä pian ollaan jo puolessa välissä. Tajusin, että en oo vielä edes esitellyt mun joulukuun suosikeita. Ehkä johtuen siitä, että tässä alkuvuodesta on ollut nyt vähän erilaisempia juttuja liittyen uuteen vuoteen. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, joten tässä tulee mun suosikit joulukuun ajalta!

Heti ensimmäisenä suosikkeihin pääsee aina koko joulukuun parhain hetki, nimittäin jouluaatto. Niin ihana tunnelma, läheiset ihmiset ja paljon tekemistä...❤️

Joululahjaksi Sonjalta saamani lämpöpeitto on päässyt tosi ahkeraan käyttöön heti jouluaatosta lähtien. Tälläkin hetkellä makoilen ihanan lämpöisen peiton alla. Onneksi enää ei tarvitse palella tämän lahjan ansiosta.

Joulukuun aikana tai oikeastaan vasta loppukuusta innostuin kirjojen lukemiseen kunnolla pitkään aikaan. Aloitin tämän kirjan lukemisella, mutta tämä on vielä hieman kesken sillä aloitin samoihin aikoihin myös toista kirjaa.

Ostettiin ensimmäistä kertaa tällaisia Pandan suklaakonvehteja ja nämä pääsivät kyllä heti lemppareihin. Kaikista mauista en kovin paljoa tykännyt, mutta nämä oli kivaa vaihtelua aina perinteisiin konvehteihin. Tämän vuoden jouluna sitten taas testiin jotkin muut suklaakonvehdit!

Piparit - niin parasta joulun aikaan, varsinkin joulukuussa. Näitä tuli syötyä ihan kiitettävä määrä, ehkä vähän liikaakin, mutta sehän kuuluu jouluun ;-)

Joululeffat oli yksi juttu, mitkä teki mun joulukuusta huomattavasti kivemman ja jouluisemman. Tuli katseltua monia leffoja mitä en ollut aiemmin nähnyt, niin netflixistä kuin dvd:ltäkin. Parhaista joululeffoista teinkin jo postauksen, se löytyy täältä.

Kivaa alkanutta viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja