Dream of a white accordionAurinkoista viikonlopun alkua! Tämän päivän sää on ollut aivan loistava ja niin kaunis, että tällaisia päiviä saisi kyllä olla paljon enemmän. Pääsin tänään jo 11 aikaan koulusta, joten nyt on kunnolla aikaa pakata huomiselle risteilylle sekä laittautua illan peliä varten. Ajattelin lisäksi tehdä tänään vielä vähän koulujuttujakin. Tänään tulin puhumaan teille mun pitkäaikaisesta unelmien hankinnasta, mikä toivottavasti tulee jossakin vaiheessa tapahtumaan ❤️


Haitari ja musiikki on aina olleet mun elämässä isona osana. Niinkuin oon täällä blogin puolella kertonut oon soittanut haitaria 8-vuotiaasta lähtien eli ihan pian 10 vuotta. En käsitä kuinka nopeasti aika on mennyt, sillä musta ei yhtään tunnu että olisin soittanut näinkin kauan. Aloittelin pikkutyttönä pienellä bugarilla soittelemaan ja muutama vuosi sitten ehkäpä noin 3 vuotta sitten ostettiin vaihdossa mulle uusi haitari. Tämä kyseinen haitari on mulla edelleen, mutta tämä ei ole siis vielä kaikista isoimman kokoinen. Haitari on mulle edelleen sopivan kokoinen, mutta oon jo pitkään halunnut valkoisen värisen haitarin. Aloittaessani sillä ei ollut niin väliä, mutta silloin jo 3 vuotta sitten olisin halunnut valkoisen. Nämä ovat kuitenkin aika paljon harvinaisempia kuin mustat, joten sopivaa ei silloin löytynyt. Nyt oonkin aloittanut kunnon säästöprosessin tätä haitaria varten. Puhuinkin vuoden alusta mun tulevasta pitkäaikaisesta hankinnasta, jolla tarkoitin siis tätä. Säästöprosessi tulee olemaan pitkä, sillä soittimet ovat todella arvokkaita. Tällä hetkellä mulla on ehkä vähän motivaatio hukassa soittamiseen, mutta se varmasti kasvaa vielä. Enkä osaa edes kuvitella kuinka innoissani sitten oon uuden haitarin kanssa kun joskus sen saan.


Tässä jonkinlainen malli minkä haluaisin, paitsi tämä on liian pienen kokoinen. En kuitenkaan netistä löytänyt oikein muuta hyvää bugaria, sillä tosiaan näitä valkoisia haitareita on tosi vähän olemassa. Mulla on jotenkin suuri into juuri bugarin merkkisiin haitariin, sillä mulla ei ole ollut muun merkkistä haitaria. Oon kokenut tämän hyväksi merkiksi, joten miksen jatkaisi perinnettä? Joskus vielä omistan tällaisen haitarin...❤️


Ei kommentteja