MacBook Air - onko vastannut odotuksiani?Moiksu! Mulla on meneillään erittäin kiireinen viikko, mutta halusin kuitenkin tänään tulla teitä moikkaamaan. Tulin just kotiin pelistä ja pian meenkin nukkumaan. Huomenna olisi suoraan koulusta lähtö haitariin, jossa meneekin koko ilta. Torstaina mulla on vapaa ilta, mutta se menee kyllä suurimmassa osin koulujuttujen parissa. Perjantaina on peli ja lauantaina lähdetään loppu viikonlopuksi Tappararisteilylle. Tätä reissua oon odottanut pitkään ja uskon, että siitä tulee onnistunut. Reissusta tuun kuitenkin kertomaan lisää sitten ensi viikolla. Tässä ehkä lyhennettynä mun tämä kiireinen viikko. Ensi viikosta ehkä onkin tulossa vähän rauhallisempi, ainakin toivottavasti.

Tänään tulin kertomaan teille mun tietokoneesta hieman mielipiteitä. Mulla on ollut tämä MacBook air nyt noin puolen vuoden ajan ja silloin vähän lupailin, että tulisin kertomaan kokemuksia hieman myöhemmin. Nyt kun sopivasti puoli vuotta on kulunut päätin toteuttaa tämän postauksen. Ensimmäisenä täytyy sanoa, että oon ollut todella tyytyväinen tähän ostokseen. Tämä oli kallis sijoitus, mutta todellakin sen arvoinen. Tiesin jo silloin kuin hankin tämän, että kone tulee olemaan hintansa arvoinen.


Oon oppinut käyttämään konetta yllättävän hyvin. Alussa oli pieniä ongelmia, mutta ne onneksi sain ratkaistua helposti. Kone on parhaan kokoinen mun käyttöön ja koulussakin tämä on ollut erittäin käytännöllinen. Muutaman huononkin puolen oon huomannut tässä puolen vuoden aikana, mutta eipä oikeastaan mikään kone olekaan aivan täydellinen kaikkeen käyttöön. Koneesta loppuu akku aika nopeasti. Alussa akku oli todella hyvä ja se kesti useita tunteja. Nykyään kuitenkin joku kolmen tunnin netflixin katselu kuluttaa akun loppuun. Toinen asia on koneen muisti. Se ei ole ollut mikään paras ja kone muistuttaa melkein koko ajan muistin täyttymisestä. Toisaalta mulla on siellä aika paljon kuvia, joten ensimmäisenä voisin alkaa karsimaan niitä. Muita huonoja puolia en oikeastaan löydäkään tästä koneesta.


Tämä on kätevä niin kotona blogijutuissa kuin erilaisilla matkoillakin. Nykyään pystyn tekemään blogijuttuja kaikkialla, missä sitten oonkaan, josta suuret plussat tälle koneelle. Tällainen mielipide mulla tästä tietokoneesta. Jos teiltä sattuu löytymään samaa konetta niin kuulen mielelläni teidänkin mielipiteitä! Nyt mä alan nukkumaan, sillä huomenna on taas pitkä päivä edessä. Hyvää yötä kaikille ja huomenta niille, jotka lukevat tän vasta aamulla ❤️


Ei kommentteja