Mansikka-ananas smoothie

Moikka! Mulla on ollut taas kiireinen alkuviikko, mutta tänään mulla onneks alkoi viikonloppu. Se menee kuitenkin suurimmaks osaks koulujuttujen parissa, mutta tarkoituksena olis ainakin nähdä myös Roosaa. Blogiinkin oon suunnitellut muutamia postauksia nyt loppuviikosta, mutta ei kuitenkaan vielä mennä niihin. Mun uus tehosekoitin on ollut ahkerassa käytössä ja oon tehnyt monenlaisia smoothieita. Nyt tulinkin jakamaan teille ensimmäisen smoothie reseptin blogihistoriani aikana. Näitä tulee varmasti jatkossakin näkymään täällä paljon, joten toivottavasti näistä on teillekin jotakin hyötyä! Löydettiin äidin kanssa yhdestä kirjasta tällainen hieman erikoisempi resepti, jossa käytettiin paljon ananasta joten päätettiin testata tätä. Tämä oli yllättävän hyvää, vaikka maku oli hieman kirpeä.

Tarvitset:
- puolikas tuore ananas paloina
- 0,5 l mansikoita (ei laitettu ihan näin paljoa)
- 1-2 dl ananasmehua

Paloittele ananakset ja lisää ne tehosekoittimeen. Lisää ananasmehu ja mansikat ja sekoita kaikki ainekset keskenään, niin että ne soseutuvat. 

Ja nauti ;-) Itse leikkasin ananaksesta vielä pienen koristeen mukin reunalle :D Nopeaa ja helppoa tehdä, tykkäättekö te tehdä smoothieita?

Ei kommentteja