Päivä Helsingissä

Eilen vietettiin Sonjan kanssa onnistunut päivä pääkaupungissa. Tarkoituksena oli lähteä katsomaan alennusmyyntejä ja etsimään mulle vanhojen jatkomekkoa. Mekkoa ei kuitenkaan löytynyt, mutta muutaman muun jutun löysin. Lähdettiin 10.45 bussilla Tampereelta ja Helsingissä oltiin yhden aikaan. Kierreltiin Kampin ja Forumin kauppakeskuksissa monet liikkeet ja lisäksi käytiin muutaman kerran pihalla ottamassa kuvia. Pakkanen ja tuuli oli kuitenkin niin kova, ettei pihalla pystynyt olemaan kauaa. Kävin myös elämäni ensimmäisen kerran Starbucksissa ja yllätyin positiivisesti. Takaisin Tampereelle lähdettiin kuuden bussilla ja kotona oltiin kymmenen aikoihin. Tähän loppuun muutamia kuvia sekä ostosten esittelyä tältä reissulta. Suunnitelmissa olisikin keväämmällä lähteä kunnon reissulle pääkaupunkiin sekä myös yöpyä siellä. Saa nähdä saadaanko tällainen toteutettua!
Tämän ostin Intersportista smoothieiden juomista varten. Tavallisesta juomapullosta ei saa kunnolla smoothieta juotua, jos sitä haluaa vaikka ottaa evääksi. Tämän shakerin ansiosta kuitenkin nyt saan smoothien hyvin matkaan mukaan evääksi. Hintaa tällä oli 7,90 €.

Muutamia hiuksiin liittyviä juttuja myös löysin. Oli jo ollut pitkään tarkoituksena hankkia tällainen isomman kokoinen hiusdonitsi, joten nyt ostin sen sitten glitteristä hintaan 6,90 €. Lisäksi mun ponnarit on taas hukkunut ja menneet rikki, joten uusia ostin H&M ja hintaa oli 1,99 €.

Mun kaikki valkoiset perustopit on kadonnut mystisesti johonkin joten oli aika ostaa uusia :D Nämä tällaiset perustopit löysin H&M ja hintaa oli 4,99 €/kpl.

Montaa vaatelöytöä en tehnytkään tällä reissulla, mutta Cubuksen aleista löysin tällaisen perusneuleen raitakuviolla. Hintaa tällä oli 19,95 €.


Kerran Helsingissä oltiin niin täytyihän siellä Victorias Secretin myymälässä käydä. Sielläkin oli alet käynnissä ja löysin sieltä tämän body mistin. Tämä maksoi alennuksen jälkeen 18 €.

Tänään onkin vähän vapaampi päivä, ajattelin käydä pienellä lenkillä jos tarkenen ja illalla mennään hallille katsomaan paikallisottelua Tappara - Ilves. Huomenna ajattelin tulla kertomaan teille joulukuun snäpeistä, mutta nyt kivaa loppupäivää! ❤️

Ei kommentteja