Tavoitteet vuodelle 2017Heissan, koulu on alkanut ja se on myös näkynyt täällä blogin puolella! En oo kerennyt tulla kirjoitteleen moneen päivään kunnolla, mutta korjataan tämä asia tänään. Koulussa on ollut nyt ainakin vielä suhteellisen helppoja päiviä, mutta ensi viikolla meneekin vissiin lukio ja sote päällekäin joka ei oo kiva juttu. Tämän viikonlopun oonkin vielä töissä ja muuten teenkin varmaan vaan koulujuttuja. Viime vuonna oli kiva tehdä ja miettiä tavoitteita vuodelle 2016. Nyt kun vuosi on vaihtunut ja suurin osa viime vuoden tavotteista tuli suoritettua, voin alkaa keskittymään tämän vuoden tavotteisiin. Halusin tulla jakamaan ne myös tänne blogin puolelle. Tälle vuodelle keksin 10 juttua, mitkä olisi kiva saavuttaa. Tuun sitten taas vuoden päästä kertomaan miten onnistuin näissä ;-)

Jatka säännöllistä lenkkeilyä
Viime kesästä lähtien oon käynyt säännöllisesti lenkillä, eli noin 4 kertaa viikossa. Yritän jatkaa tätä lenkkeilyn säännöllisyyttä, vaikka joka viikko ei aina kerkiäkään samalla tavalla. Varsinkin sauvakävelylenkit on tällä hetkellä mieluisia, mutta juoksulenkit tulevat keväämmällä ja kesällä ykkösjutuksi.

Vähennä energiajuomia
Tässä tosiaan onkin vaikee tavoite mun kohdalla. Juon energiajuomia ihan liian usein ja monta kertaa viikossa. Tavoitteena olisi vähentää niiden juomista, kuten pitämällä välillä lakkoja. Tällä hetkellä yritän olla tammikuun ilman megistä.


Pääse haluamaani osaamisalaan
Kun kerran opiskelen sotea, on viimeinen opiskeluvuosi osaamisala vuosi. Suuntaudutaan siis sille osaamisalalle, mihin haluaa valmistua. Mulla ykkösenä on mielessä sairaanhoito ja huolenpito, joten todella toivon että pääsisin sinne. Siitä olisi myöhemmin sitten hyvät mahdollisuudet opiskella sairaanhoitajaksi.

Juo enemmän vettä
Juon usein päivän aikana aivan liian vähän nestettä, joten tässä olisi kyllä parantamisen varaa joten tämä on hyvä tavoite. Oonkin nyt joka päivä ottanut mehu- tai vesipullon kouluunkin mukaan, jotta tulisi juotua enemmän.

Opettele kameran käyttö kunnolla
Haluaisin oppia käyttämään mun kameraa kunnolla ja kaikilla asetuksilla. Tällä hetkellä mulla on vähän hukassa kaikki ja melkeinpä kuvaan aina kameran valmiilla asetuksilla. Tämän vuoden aikana ajattelin opetella käyttämään kameran asetuksia yms. paremmin.


Valmistaudu yo-kirjoituksiin
Kyllä, syksyllä mulla on edessä ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset, nimittäin terveystiedon. Jännittää jo nyt ja kesän aikana ajattelinkin jo aloittaa kunnolla lukemisen. Mulla ei tavoitteet arvosanojen suhteen ole kovin korkealla, mutta panostan kuitenkin täysillä jokaiseen kirjoitukseen mitä tulee vastaan ensi lukuvuoden aikana.

Hanki kesätöitä
Viime kesänä olin ensimmäisen kerran kesätöissä ja se oli mukava kokemus. Tänäkin vuonna olisi tarkoitus hakea töitä ja toivottavasti päästä johonkin. Ykkösenä tietenkin haluaisin kesätöihin vanhainkotiin, missä suoritin työssäopinkin, joten peukut pystyyn tämän suhteen.


Muuta omaan asuntoon
Jos saan ensi syksylle sen opiskelupaikan minkä haluisin, tulee myös muutto omaan kotiin. Tämä on ollut mietinnässä jo pitkään ja toivon että tää tulee toteutumaan. Eli ehkä ensi syksynä mulla on oma asunto! ❤️

Lue jokin kirjasarja
Nyt alkuvuodesta oon ainakin innostunut lukemaan kirjoja, joten jokin kirjasarja olisi kiva lukee. Mulle saa ehdotella joitakin mahdollisia kirjasarjoja, mistä mä voisin pitää. Oon miettinyt muutamaa, mutta vielä en ainakaan ole päässyt aloittamaan mitään.

Vähennä herkkujen syömistä
Tää on kyllä mulle myöskin vaikea tavoite niinkuin energiajuomienkin vähentäminen, sillä tykkään vähän liikaakin herkuista. Mun pahimpana herkkuna on varmaankin karkit, joita tulee syötyä ihan liikaa. Otan siis tavoitteeksi vähentää herkkuja ja muutenkin elää vähän terveellisempää elämää.

Saa nähdä miten näissä onnistun tämän vuoden aikana. Onko teillä mietittynä joitakin tavotteita tälle vuodelle?

Pipo - Tuuri
Huivi - Ginatricot
Käsineet - Tuuri
Takki - Vero Moda
Farkut - Ginatricot
Kengät - Palladium

Ei kommentteja