Wanties 2017

Oon katsellut muutamissa blogeissa näin vuoden vaihtuessa tällaisia wanties postauksia. Halusin itsekin kokeilla ja toteuttaa vähän erilaisemman postauksen taas välillä. Tässä siis tulee muutamia juttuja, mitä haluaisin hankkia tämän vuoden aikana. Onko teillä jotakin tiettyä juttua, minkä aiotte hankkia tänä vuonna ;-)


Nike Air Max Thea - Oon katsellut näitä todella monissa paikoissa ja musta tuntuu, että nämä tulee olemaan tänä keväänä tosi suosittu juttu. Kiinnitin ensimmäisenä huomiota tähän ihanaan väriin ja ajattelinkin hankkia nämä heti kuin näistä tulee lisää kokoja.

Paul Hewitt kello - Oon pitkään suunnitellut myös ostavani kellon, sillä mulla ei oo koskaan ollut kunnollista hyvää kelloa. Oon katsellut monia eri malleja ja eniten oon tykännyt näistä Paul Hewitin kelloista. Lisäksi Daniel Wellingtonilta ja Rosefieldiltäkin oon löytänyt ihan kivoja malleja. Toivottavasti tämän vuoden aikana saisin hankittua jonkun kivan näköisen mallin!

Adidas legginsit - Nämä näyttävät niin ihanilta ja voisin kuvitella, kuinka nämä päällä voisi tehdä kesällä juoksulenkkejä sekä paljon muuta. Näitä voisi käyttää myös ihan kotona oleillessa. Haluaisin juuri nämä tämän malliset ja näitä löytyisikin Zalandolta, joten pitäisiköhän heti pian laittaa ihan tilaukseen asti.

Villakangastakki - Haluaisin myös villakangastakin keväälle/syksylle, sillä oon katsellut monia asukuvia kaikilla tällaiset takit päällä. En tiiä yhtään voisiko tällainen takki edes sopia mulle, mutta olisi kiva ainakin kokeilla.

Lappuhaalari - Tämä oli jo viime vuoden syksyn hankintalistalla, mutta silloin en löytänyt mitään kivaa mallia. Nyt oon kuitenkin katsellut muutamilta sivustoilta ja tämänkin voisin ehkä laittaa pian tilaukseen.

Victoria's Secret meikkilaukku - Näitäkin oon jo katsellut monet kerrat ja haluaisin tällaisen, mihin voisi matkalle lähtiessään laittaa kaikkea kosmetiikkaa. Tämä malli näyttää älyttömän kivalta, mutta ainakaan vielä en oo nähnyt näitä missään kaupassa?

Ei kommentteja