Helppo kanasalaattiErittäin kivaa alkanutta viikonloppua! Mun viikonloppu alkoi ihan hyvissä merkeissä, vaikka tänään onkin tuntunut vähän kipeältä ololta. Iltaa kohden olo on kuitenkin parantunut ja jaksoin tehdä erittäin hyvää ruokaa itselleni. Näitä reseptipostauksia on näkynyt aika vähän täällä blogissa, joten ajattelin jakaa teille tämän helpon kanasalaatin ohjeen. Tämä vei vain puoli tuntia valmistusaikaa ja maku oli todella herkullinen, mutta nyt siihen ohjeeseen!

Salaattiin tarvitset (määrät ovat sellaisia mitä itse laitoin ja salaattia tuli noin kahdeksi kerraksi):
- 2 tomaattia
- puolikas jäävuorisalaatti
- puolikas kurkku
- 1 suippopaprika
- paistettuja broilerinpaloja
- valmiskrutonkeja tai itse valmistettuja

1. Paista broilerinpalat paistinpannulla kypsäksi.

2. Pilko kasvikset haluamaasi muotoon, itse tein tämän mallisia ja ne ainakin näyttivät hyviltä ;-) Tässä kuitenkin on vain mielikuvitus rajana!

3. Pilko paistettu broilerinsiivu pieniin osiin. Itse käytin 1,5 tällaista broilerinsiivua ja sitä tuli ihan hyvän verran salaattiin.

4. Yhdistä kaikki ainekset kulhoon ja lopuksi lisää krutongit päälle. Tämän jälkeen voit tehdä vielä vaikka salaatinkastikkeen, mutta itse en välitä sellaisesta joten tämä kyllä maistui hyvälle ilman sitäkin.


5. Ja viimeisenä nauti ;-) Yllätyin positiivisesti kuinka hyvää tästä tuli ja onneksi tein runsaamman annoksen, että voin syödä tätä huomennakin. Tästä tulee varmasti yksi mun lemppariruoista, helppoa ja hyvää valmistettavaa. Lisäksi salaattiin voi laittaa ihan mistä itse tykkää, mutta mä olen enemmänkin tällaisten perinteisten kasviksien puolella!

Mitäs sanotte, meneekö kokeiluun ja haluaisitteko nähdä enemmän reseptipostauksia jatkossa?

Ei kommentteja