January favorites

Moikka pitkästä aikaa! Viikko alkaa olemaan taas lopuillaan, enkä oo tällä viikolla kerennyt teitä tulla moikkaamaan montaa kertaa. Eilen oli tarkoitus, mutta lopulta olin niin väsynyt että netflix vei voiton loppuillan suunnitelmiin. Itse asiassa myös tänään loppuillan suunnitelmat rakentuvat netflixin ja kaakaomukin pariin. Tällä viikolla oli soten kakkosvuoden viimeiset kokeet, ensi viikolla alkaa työssäoppi ja sen jälkeen onkin koko loppukevät pelkkää lukioo. Mulla tulee maaliskuussa olemaan helppoa koulunkäyntiä ja vapaapäiviä, mutta huhtikuussa meen iltalukioon suorittamaan muutamia kursseja jo ensi vuodelta pois alta. Lisäksi tällä viikolla oon ollut haitarissa, etsinyt asuntoja syksyksi, ihaillut talvimaisemia ja tehnyt kaikkea talvisessa säässä (tänään mm. olin ensimmäistä kertaa tänä talvena hiihtämässä ja huomenna olisi tiedossa luisteluretki), käynyt hammaslääkärissä, nauttinut pitkistä ja rauhallisista aamuista, suunnitellut ensi viikon vanhojentansseja, vähän shoppaillut sekä ottanut elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset. Voin sanoa nyt jo heti, että oon näihin niin tyytyväinen! Hyvä viikko siis pian takanapäin, mutta tänään tulin kertomaan teille mun tammikuun suosikeista. Oon taas vähän jäljessä, sillä nythän mennään jo helmikuun puolta väliä, hehe :D

Tehosekoitinta tuli käytettyä todella paljon tammikuun aikana ja tuli testattua monenlaisia uusia reseptejä. Nyt taas muutamaan päivään en ookaan tehnyt mitään, joten huomenna voisin. Haluaisitteko ehkä taas jotakin reseptiä jostakin smoothiesta?

Kynsilakan kuivattaja oli yks tarpeellisimmista joululahjoista ja tätä tulikin käytettyä kiitettävästi tammikuun aikana. Teho oli nopea eikä tarvinnut odottaa puolta tuntia, että lakka kuivuisi. Tämän ansiosta kynnet olivat jo viiden minuutin jälkeen aivan kuivat joten ihan huipputuote!

Myös joululahjaksi saadut Essien kynsilakat pääsivät tammikuun aikana testiin ja hyvällä tuloksella. Lakka pysyi lohkeilematta melkein viikon, siis aivan käsittämätöntä! Yleensä muut kynsilakat lähtevät päivän kahden jälkeen heti pois. Arvokkaitahan nämä ovat, mutta niin sen arvoisia, suosittelen!

Tämän kirjan pariin pääsin kunnolla tammikuun puolella, mutta loppuun asti en kuitenkaan ole vielä kerennyt lukemaan. Tätä lukiessa tulee niin mahtavat ja myös huonot muistot viime kaudesta mieleen. Tää kirja on kyllä niin mulle tehty. Innolla odotan, mitä kevään ratkaisupeleistä on tänne kirjoitettu. 

Mikroranskalaiset, niin tammikuun sana ❤️ Sonja käski kerran mun maistamaan näitä ja se oli sitten menoa. Nimittäin näiden maku on vaan jotakin niin täydellistä. Näitä tuli syötyä tammikuussa vähän liikaakin, mutta kyllähän välillä on lupa herkutella ;-)

Tappararisteily oli yksi tammikuun kohokohtia. Ensin Helsinkiin peliin, sitten laivalla Tallinnaan, hotellissa kivaa ohjelmaa ja paljon muuta. Reissusta voit lukea tarkemmin täältä, jos et oo kerennyt reissupostausta vielä lukemaan ❤️

Ei kommentteja