Parasta just nyt part 3

Ihanaa laskiaissunnuntaita kaikille! Mun sunnuntaipäivään on kuulunut kunnollinen huoneen siivous, lepäämistä, pientä ulkoilua, blogijuttuja sekä laskiaispullien leipomista. Mun oli tarkoitus viettää kunnon urheilullinen päivä ja mennä hiihtämään sekä lenkille, mutta mun lonkkaan tuli eilen ihmeellinen pistävä, viiltävä kipu. Eilen en päässyt edes kunnolla kävelemään, mutta tänään aamulla jalka oli onneksi jo parempi. Päätin kuitenkin pitää lepopäivän, sillä sen verran kipeä jalka vielä on. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Helsinkiin, joten parempi lepuuttaa nyt tämä ilta vielä kunnolla. Tänään aamulla mulla oli jotenkin tosi hyvä fiilis ja oon ajatellut hyviä asioita. Siitä innostuen päätinkin toteuttaa taas pitkästä aikaa parasta just nyt otsikolla olevan postauksen. Oon aiemmin tehnyt kaksi postausta tähän sarjaan, joten nyt olisi kolmannen vuoro. Tällaiset asiat tekevät mun elämästä tällä hetkellä hyvän ❤️

Talvi ja lumi kokonaisuudessaan on ihan parasta. Lumen takia talvi on yks lemppari vuodenajoista. Tykkään myös pienestä pakkasesta, jotta lumet pysyisivät maassa, mutta kovien pakkasten ystävä en ole. Talvi on kuitenkin kokonaisuudessaan niin ihanaa aikaa!

Oon innostunut nyt tämän vuoden puolella kunnolla lakkailemaan kynsiä ja varsinkin oon ihastunut näihin Essien kynsilakkoihin. Tänäänkin lakkasin tällaiset vaaleanpunaiset kynnet ja laitoin vielä niihin sopivat kynsitarrat. Tykkään tästä puuhasta niin paljon ❤️

Laskiainen on ajankohtainen aihe nyt ja varsinkin laskiaispullat. Muutamaan vuoteen en olekaan leiponut näitä, mutta tänään ehdotin äidille että jos leivottaisiin yhdessä. Illasta sitten alettiin leipomaan ja näistä tuli tosi hyviä. Ihanaa että on tällainenkin juhla olemassa ja vielä loman aikaan.

Jäätelösmoothiet - ootteko koskaan maistaneet? Mä maistoin tällaista ensimmäistä kertaa tässä kuussa ja maku on paljon parempi kuin tavallisissa smoothieissa. Tietenkin tällaiset ovat epäterveellisempiä, mutta ei näillä herkuttelu silloin tällöin ole kiellettyä. Seuraavaksi smoothieohjeeksi voisinkin ottaa jonkun, joka sisältää jäätelöä.

Ripsienpidennyksiin en voisi olla enempää tyytyväisempi. Arki sujuu paljon helpommin näiden ansioista, kun ei tarvitse ripsaria alkaa laittamaan ja ripsetkin näyttävät paljon paremmilta. Ensi viikolla olisikin ensimmäinen huolto edessä!

Nyt pakkaamaan tavaroita huomista päivää varten ja aikaisin nukkumaan :-)

Ei kommentteja