FavoritesHeissan pitkästä aikaa! En oikein tiiä mihin mun aika on tässä viikon aikana nopeasti kulunut. On ollut työssäopissa näyttöpäiviä, jotka ovat vieneet aikaa ja voimia etten ole jaksanut panostaa blogiin kunnolla. Loppuviikolle mulla onkin muutamia postaussuunnitelmia valmiina ja yritän niitä toteuttaa useampia. Kaiken lisäksi sain toissayönä kauhean flunssan ja olo on ollut senkin takia aika huono. Päätinkin, etten mene huomenna töihin että saan levättyä loppuviikon ja jaksan kunnolla ensi viikon viimeisen näyttöpäivän ja muutenkin viimeiset työpäivät. Huomisen vietän siis varmaankin kokolailla sängyssä makoillessa ja blogijuttujen parissa. Tänään oon myös katsellut säälipleijareita ja toivonut, että Ässät voittaisi sarjan Ilvestä vastaan. Toivottavasti näin tulee tapahtumaan lauantain ratkaisevassa pelissä! Äiti ja iskä hommas meille ruudun paketin, että nähdään loppukevään kaikki playoffit sieltä. Tietenkin Tapparan pelejä käydään paikanpäällä katsomassa monta kertaa. Tänään innostuin kuitenkin toteuttamaan tällaisen lemppareita postauksen, jonka alunperin löysin Adan  blogista! Tähän on siis listattu mun lemppareita erilaisista jutuista, miltäs kuulostaa ;-)


❤️ Tuoksu: Victoria's Secretin Love Addict ja Angels Only <3

❤️ Vaate: Cubuksen velourhousut, niin ihanat oleskeluun sekä kaksi valkoista lämmintä pörröneuletta Cubukselta ja Ginatricolta. Nämä ovatkin näkyneet myös täällä blogin puolella asukuvissa.

❤️ Ohjelma/sarja: Salkkarit ja netflixin puolelta frendit


❤️ Biisi: Ilpo Kaikkonen - Kiitoradanpää ja Cheek - Kaikki hyvin

❤️ Sovellus: Ehdottomasti Snapchat!

❤️ Väri: Vaaleansininen ja valkoinen


❤️ Blogi: Saijis ja Aliisa M. ovat tällä hetkellä lemppariblogeja.

❤️ Vuodenaika: Tykkään tosi paljon kaikista vuodenajoista, mutta kyllä eniten tällä hetkellä ehkä keväästä ja lähestyvästä kesästä.

❤️ Meikkituote: En tähän oikeen osaa sanoo mitään parasta, sillä kaikki tällä hetkellä käytetyt meikit ovat omalla tavallaan lemppareita.

❤️ Muut: Juoksulenkit, blogi ja jääkiekko <3

Nyt katselemaan muutama jakso frendejä ja sitten nukkumaan, hyvää yötä ja palaillaan huomenna!


Ei kommentteja