My day 5.3

Moikka! Arki on lähtenyt taas käyntiin ja lomat on pidetty. Tän päivän oon ollut aivan super väsynyt, sillä eilen ei ihan helposti uni tullut loman unirytmin takia. Aionkin mennä pian tämän kirjoitettuani nukkuun, että jaksaisin jotenkin taas huomisen. Huomenna täytyykin viimeistellä näyttösuunnitelma ja palauttaa se. Lisäksi aion käydä pitkällä kävelyllä, ellen sitten innostu lähtemään hiihtämään jos on hyvä sää. Loppuillan vain chillaan, sillä uskon että oon väsynyt huomisen työpäivän jälkeen. En tuu kertomaan teille tarkemmin mun hiihtolomasta, sillä mulla jäi vähän kuvaileminen, mutta sen sijaan saatte pitkästä aikaa my dayn mun loman viimeisestä päivästä eli sunnuntaista. Täytyykin alkaa toteuttamaan näitä taas useammin, vai mitä ;-)


8.30 Herään, mutta päätän laittaa silmät vielä kiinni, jos vaikka saisin nukuttua hieman pidempään.

9.25 Jes uni tuli takaisin, mutta herään auringonpaisteeseen. En tiiä mitään parempaa herätystä, okei ehkä sänkyyn tuotu aamupala :D Selailen nopsasti sosiaaliset mediat ja loikoilen vielä hetken sängyllä.

9.45 Nousen ja lähden tekemään aamupalaa. Nälkä on kova ja unohdan vallan napata kameralla kuvan.


10.20 Aamupala syöty, joten voin alkaa tekemään koulujuttuja. Päätän tehdä enkun esseen lukemastani kirjasta.

11.55 Essee vihdoin valmis, johan siinä menikin aikaa toisaalta niin tiesinkin enkun taitoni huomioon ottaen.

12.10 Päätän lähteä pihalle, koska siellä on niin kaunis sää. Saan äidin mukaan ja lopulta lähdetään lenkille potkukelkan kanssa. Otan myös kameran, sillä ajattelen ottaa muutamat luontokuvat kun aurinkokin paistaa.13.00 Tullaan takaisin sisälle onnistuneen lenkin jälkeen. Käyn pakkaamassa loput tavarat ja autan mummua hieman ruoanlaitossa. Aika pian ruoka onkin jo valmista ja syödään.13.30 Aloitan katselemaan aamulla tulleen viikkomakasiinin, jonka jälkeen vaan chillailen ja suunnittelen blogijuttuja.

14.30 Aloitetaan katselemaan Lahden MM-kisojen päätösmatkaa. Syödään herkkuja siinä samalla ja todella jännitetään loppuun asti. Onneksi sieltä lopulta Heikkinen saa pronssia!


16.20 Katson yhden jakson frendejä, jonka jälkeen jo lähdetäänkin mökiltä.

17.10 Saavutaan kotiin ja vaihdan heti hiihtovaatteet päälle. Lähden kävelemään kohti läheistä pururataa ja hiihtämään.

18.45 Saan hiihdettyä 10,5 kilometriä ja se riittää sunnuntai päivälle.


19.00 Pääsen kotiin, lämmitän mukillisen kaakaota, meen peiton alle ja alan katsomaan netflixiä. Mietin, että voisin tulla kirjoittamaan postauksen, mutta päätän jättää sen tältä päivältä.

21.10 Netflixiä katsellessa aika kuluukin nopeasti, teen iltatoimet ja meen peiton alle jo lepäämään sekä snäppäilemään kavereille.

23.16 Toivotan hyvää yötä, en heti nukahda mutta jossakin vaiheessa kuitenkin..❤️


Ei kommentteja