Winter to do list - miten onnistuin?

Viime vuoden puolella täällä postauksessa kerroin eri tekemisiä talven ajaksi ja nyt saatte tietää miten onnistuin niissä:

Käy mahdollisimman paljon ulkojäillä luistelemassa
Tänä vuonna kävin yllättävän paljon ulkojäillä verrattuna muutamaan edelliseen vuoteen. Enemmänkin olisin varmasti käynyt, jos olisi silloin aina ollut aikaa kun jäät olivat hyvässä kunnossa. Onneksi kerettiin tekemään kuitenkin Sonjan kanssa luisteluretki jäällekin. 

Hiihdä läheisellä pururadalla, kun sinne tulee ladut
Pääsin onneksi muutaman kerran hiihtämään, vaikka talvi olikin aika vähäluminen. Näinä kertoina ladut eivät kuitenkaan missään parhaassa kunnossa olleet, mutta voisi ihan hyvin mennä vielä käymään hiihtoputkessa hiihtämässä.

Koe Tapparan ja Ilveksen välinen ulkoilmaottelu
Kyllä, tämä tuli koettua Sonjan kanssa ja oonkin hehkuttanut täällä bloginkin puolella kuinka ikimuistoinen tapahtuma tämä oli.

Vietä viikonloppuja mökillä ja laskettele siellä pulkalla
Muutaman viikonlopun kerkesin mökillä viettämään, mutta siellä ollessa ei kyllä tullut laskettua kertaakaan pulkalla joten voisi sanoa, että tämä on puoliksi suoritettu :D

Käy Himoksella ja Sappeella laskettelemassa, ehkä tänä vuonna myös jossakin muuallakin
En oo tänä talvena käynyt kertaakaan laskettelemassa, siis apua. En oikeesti tiiä mihin aika on mennyt ja nyt alkaa aikakin jo loppumaan säiden suhteen. Ensi vuodesta on laskettelun kannalta tehtävä parempi vuosi!


Vietä joulu mökillä perheen kanssa
Kyllä, joulu tuli vietettyä läheisten kanssa mökillä ja koko juhla onnistuikin erittäin hyvin ❤️

Käy avantouinnilla
En oikeesti tiedä miksi edes laitoin tämän tänne, ehkä siksi että oon aina halunnut käydä avantouinnilla, mutta en kuitenkaan tänä talvena ainakaan uskaltautunut. 

Rakenna lumesta lumiukko ja lumilyhty
Aina kun olisi ollut tälle aikaa, niin ei joko ollut lunta tai sitten se oli pakkaslunta okei ehkä meni vähän selityksen puolelle. Toisaalta eihän sitä tiedä, vaikka tulisikin vielä lunta. Itse kyllä toivon että kevät saapuisi jo täysillä.

Vietä kunnon hemmotteluilta
Näitä tuli vietettyä pitkin talvea montakin kertaa, oikeesti mulla oli todella monena iltana aikaa pelkästään itselle. Tästä kohdasta oon erittäin iloinen, että oon kiireiseen arkeen saanut järjestettyä myös omaa aikaa.


Juhli uuden vuoden aloitusta
Uusivuosi meni suurimmaksi osaksi töissä, mutta kerkesin kuitenkin mökillä katsomaan rakettejen ampumista ja tällaista ihan perus uuden vuoden juhlintaa tuli toteutettua.

Ota paljon asukuvia lumisessa maisemassa
Täytyy sanoa, että tänä talvena otin ennätyksellisen paljon asukuvia ja se näkyi myös hyvin täällä blogin puolella. 

Käy laivalla risteilemässä
Vietettiin Tappara risteily hienoilla laivoilla ja tämä oli kyllä onnistunut reissu, eli suoritettu.

Kieri hangessa tehden lumienkeleitä
Hiihtolomalla musta tuli mökillä yhtäkkiä lapsellinen ja aloin vaan kierimään hangessa tehden lumienkeleitä. No, tuli ainakin tämä kohta suoritettua :D

Tilaa tämän vuoden kaikki kuvat ja laita ne valokuva-albumeihin
Tämä on ollut meneillään jo monta kuukautta, oon saanut kuvat karsittua melkein joten enää olisi tilaus ja kuvien laitto albumeihin edessä. Vielä on siis jonkin verran hommaa, mutta kyllä se vielä tässä ennen kesää viimeistään valmistuu.

Käy vaahtokylvyssä
Mökille saatiin kylpyamme, jolloin tuli käytyä myös siellä vaahtokylvyssä. Sellainen kelpaisi kyllä nyt myös, että selviäisi kunnolla viimeisestä työviikosta.

Kudo valkoiset villasukat
En saanut aikaiseksi edes alotettua, joten tämä taitaa siirtyä ensi talven hommiin.


Järjestä ruoanlaitto päivä, jolloin teet kaiken ruoan itse
Kyllä yksi päivä taisi ainakin olla tällainen, jolloin valmistin herkullista kanasalaattia itselleni ja tein myös muut päivän ruoat itse.

Hanki karvaliivi
En löytänyt yhtäkään kivaa tällaista mistään, joten tämän hankkiminen jää todennäköisesti nyt sitten ensi talvelle. Voitte vinkata, jos tiedätte jonkin hyvän kaupan mistä voisi löytyä!

Käy joulun jälkeen alennusmyynneillä
Kyllä tuli käytyä Sonjan kanssa Helsingissä ja muutenkin monta kertaa Tampereella ostoksilla. Aika paljon tuli myös uusia neuleita yms. talvivaatteita hankittua.

Tee jäälyhtyjä pihaan 
En yhtään edes muistanut tällaista suunnitelmaa, mutta onneksi joka talvi voi kokeilla uudestaan :-)

Keväälle en ehkä tee ihan tällaisia samantapaisia suunnitelma juttuja, mutta jonkinlaisen voisin kevääksikin tehdä. Siitä tulee varmasti vielä tänne blogin puolellekin juttua tässä maaliskuun aikana. Eilen nukuin melkein koko päivän ja käytiin myös lääkärissä, jossa mulle todettiin poskiontelotulehdus. Antibiootit alkavat tehoamaan, sillä tänään oon jaksanut tehdä jo paljon enemmän kaikkea. Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon, mäkin yritän parannella itseni kokonaan kuntoon ❤️

Ei kommentteja