Happy Easter! ❤️Ensimmäisenä haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa pääsiäistä! Mulle itselle pääsiäinen ei ole mikään erityinen juttu, mutta kuitenkin joitakin asioita haluan toteuttaa joka vuosi pääsiäisen aikaan. Pienempänä se tietysti oli sitä, että käytiin virpomassa joka naapuri läpi ja saatiin palkkioksi pääsiäiskarkkeja. Itse asiassa olin pienempänä tosi innokas virpomaan ja usein teinkin vitsoja monia kymmeniä. Nyt kuitenkin tuottaa iloa, kun pienet lapset käyvät meillä virpomassa. Tänä pääsiäisenä en saanut kuitenkaan antaa mitään karkkeja virpojille, sillä oltiin palmusunnuntaina vasta iltapäivällä kotona eikä sen jälkeen kukaan enää käynyt virpomassa. No, toivottavasti sitten ensi vuonna! Oon jo monta vuotta peräkkäin viettänyt pääsiäisen mökillä perheen ja mummun ja vaarin kanssa. Tämäkään pääsiäinen ei tee poikkeusta. Mitään kovin kummallista ohjelmaa meillä ei ole tiedossa, mutta mulla on paljon koulujuttuja johon tämä viikko onkin melkein kokonaan mennyt. Lisäksi joka pääsiäinen istutetaan rairuohoa eikä ilman kinder suklaamunia pääsiäinen ole mitään. Tänäkin pääsiäisenä mummu oli ostanut mulle ja Sonjalle nuo aivan ihanat isot kinder suklaamunat, sekin on siis yksi meidän perinne. Tietysti erilaiset pääsiäiskukkaset myös ilahduttavat mua suuresti näin kukkien suurena ystävänä! Näillä tavoilla vietän tätäkin pääsiäistä ja suurena osana siihen kuuluu tietysti monilla herkuilla herkuttelua.Mitä muuta mulle kuuluu? Blogissa on ollut taas vähän hiljaisempaa, sillä mun viikot ovat olleet niin täynnä ohjelmaa eikä ensi viikkokaan tee poikkeusta. Oon ollut pakolliset päivät koulussa ja haitarissa kenraaliharkoissa, mutta oon kerennyt onneksi myös hieman lepäämään ja viettämään aikaa netflixin parissa. Playoff pelit ovat vieneet paljon aikaa sillä oon reissannut Helsingissä pari kertaa, jonka lisäksi oon ollut kotipeleissä. Ensi viikolla on edessä soittoesitys, koulua, finaalipelejä ja varmaankin ainakin ripsihuoltoon täytyisi päästä. Joka päivälle siis löytyy jälleen ohjelmaa. Ensi viikon jälkeinen viikko onkin sitten jo muuttoviikko, alkaa pikkuhiljaa jännittämään. Eiköhän nyt kuitenkin vietetä kiva pääsiäinen loppuun ja kerätä taas voimia ensi viikkoon!Ei kommentteja