New home and we are the champions! ❤️



Erittäin ihanaa huhtikuun loppua kaikille! ❤️ Mulla on ollut aivan super mahtava viikko ja toivon mukaan se jatkuu myös huomenna ja sunnuntaina. Jos joku ei vielä sattunut tietämään, niin Tappara on jälleen Suomenmestari, tällä kertaa vain vuosimallia 2017! Koko kausi on mennyt niin ala- ja ylämäkee, että tämä on kyllä niin parhain päätös koko kaudelle kuin vaan voi olla. Tää on niin hienoo olla Tapparan mukana vuodesta toiseen. Ikimuistoinen kausi takana, paljon hyviä ja huonoja hetkiä. Oon niin kiitollinen koko kaudesta, varsinkin kaikista upeista pelireissuista. Ennenkaikkea oon todella ylpee jälleen kerran tästä joukkueesta. Tällaiset fiilikset multa jäi eilisen pelireissun ja tän kauden jälkeen. Oltiin siis katsomassa Kuopiossa tota kyseistä peliä, onnenkyyneleethän siinä taas tuli niinkuin viime vuonnakin. Bussissa oli mahtava meno ja suihkulähteessäkin tuli käytyä. Niin huikee fiilis edelleen. Tuun vielä myöhemmin puhumaan mestaruudesta enemmän ja tekemään varmaankin oman postauksen. Mulla on myös tänään ollut toinen syy juhlimiseen, nimittäin mun muutto. Nyt mulla on oma kämppä virallisesti ja voitte vaan uskoo kuinka innoissani mä oon! Tänään ollaan tehty koko päivä muuttoa, ja aika hyvälle mallille saatiinkin se jo. Mun uudesta asunnosta tuutte kuulemaan ja näkemään vielä paljon jatkossa. Huomenna sitten Stadiin kuuntelemaan Cheekkiä ja Elastista. Tällaisia kuulumisia tällä kertaa, toivotaan että mun hyvä fiilis jatkuu vielä pitkään ja loppukeväästä tulee yhtä ikimuistoinen.







Ei kommentteja