KYSYMYSTEN VASTAUSOSA

Moikka! Tänään olisi vuorossa mun kysymyspostaukseen vastausosa. Kiitos paljon kaikille kysymyksen lähettäneille, vaikka mulla ei kovin paljoa seuraajia ole niin tästä sai ihan kivan postauksen aikaiseksi. Onneksi sain tällaisen toteutettua ja nyt ehkä tekin saatte tietää jotakin uutta musta! Huomenna ajattelin tulla kirjoittamaan photo challengesta koostepostauksen, jos vain saan aikaiseksi. Nyt kuitenkin näihin vastauksiin :-)


1. Mitkä on sun kolme lempibiisiä?
- Tällä hetkellä kolme mun lemppari biisiä on:
Robin - Rakkaus on lumivalkoinen
Reino Nordin - Antaudun
Profeetat - Jokainen kyynel

2. Mitkä asiat saa sut onnelliseksi?
- Näitä asioita on tosi paljon, mutta esim. Tappara, perhe, kaverit ja kaikki mieluinen tekeminen ❤️

3. Ootko värjänny koskaan sun hiuksia?
- En oo koskaan kokonaan, mutta viime syksynä laitoin ensimmäisen kerran raitoja. Nyt olis tarkoituksena seuraavan kerran syksynä tehdä näille jotakin.

4. Minkä tyylisistä blogeista ite tykkäät?
- Tykkään oikeestaan sellaisista arkisista, jotka kertoo ihan bloggaajien arkipäivistä. Muotia, kauneusjuttuja, kivoja ja tarkkoja kuvia, reseptejä, urheilujuttuja yms. :-)


5. Lempi jääkiekonpelaaja?
- Yks ainut, Pekka Jormakka ❤️

6. Mikä on sun lempikukka?
- Tykkään tosi monista kukista, mutta kaks lempparia on ehdottomasti ruusut ja tulppaanit!

7. Monessako Tapparan pelissä oot käynyt?
- Nyt tuli vaikee kysymys, en todellakaan tiiä :D Kyllä niitä vuosien aikana varmaankin noin 300 on kertynyt.

8. Onko sulla kesäsuunnitelmia?
- Muutamia suunniteltuja juttuja on jo kuten blockfestit, kesätyöt (joissa meneekin suurin osa kesästä), yo-kirjoituksiin lukemista, kavereiden kanssa olemista yms. näistä suunnitelmista lisää hieman myöhemmin ;-)

9. Mikä on sun lempi hajuvesi?
- Mulla ei oikeen ole mitään tiettyä, mutta tykkään kaikista Victoria's Secretin tuotteista, josta parhain on ehkä Love Addict.


10. Mihin maahan tahtoisit matkustaa?
- Näitä on paljon, tässä postauksessa ehdottomat lempparit, joten jos noihin nyt ensinnäkin pääsisi niin voisi miettiä sitten uusia kohteita...

11. Mitä netflix sarjoja katot?
- Tällä hetkellä katson vaan Gilmoren tyttöjä, joita en olekaan pitkään aikaan kerennyt katsomaan. Oon sellainen, etten pysty katsomaan kahta sarjaa yhtä aikaa koska meen ihan sekasin :D

12. Hese vai mäkki?
- Mäkki, ei varmaankaan vaadi parempia perusteluita ;-)

13. Mikä on sun lemppari vuodenaika?
- Pidän kaikista vuodenajoista omalla tavalla, mutta kyllä kesä on kaikista parhain.

14. Mikä on parasta kesässä?
- Ehdottomasti aurinko, lämmin ilma, kesään kuuluvat sateet kunhan niitä ei ole liikaa, loma ja kaikki kivat tekemiset ilman kiirettä!

15. Mikä on sun lempi vaatemerkki?
- Mulla on tosi vähän merkkivaatteita, mutta Nike ja Adidas ovat ainakin mun lemppareita.


16. Mitä odotat eniten ensi kesältä?
- Ihanaa, kun tulee näin paljon kesään liittyviä kysymyksiä ❤️ Odotan eniten kesätöitä, sillä uskon että siellä tulee olemaan taas kivaa, paljon auringonottamista, erilaisia uusia kokemuksia sekä blockfestejä.

17. Mitkä ovat fiilikset omilleen muuttamisesta?
- Nyt muutaman viikon omillaan asumisen jälkeen voin sanoo, että on tosi hyvät fiilikset! Välillä tietenkin kaipaan kotikotiin, mutta onneksi yleensä viikonloppuisin tuun käymään täällä niin kuin tänäkin viikonloppuna. Ehdottomasti kuitenkin yks elämän parhaista hetkistä.

18. Kolme tärkeintä asiaa elämässä?
- Tappara ja jääkiekko ylipäänsä, perhe ja kaverit

19. Paras vieraspelireissu?
- En halua laskea tähän kultapelejä, koska ne nyt olisi ehdottomasti parhaita. Mutta kuitenkin runkosarjan yks Rauman vieraspelireissu, en nyt muista koska tämä oli mutta ehkä pari kautta takasinpäin. Hävittiin tää peli 5-0, mutta tunnelma ja kannustus oli parhainta mitä oon koskaan kokenut!


20. Paras muisto Tapun matkassa (mestaruutta lukuunottamatta)?
- Nyt tuli tosi vaikee kysymys, koska tietenkin mestaruudet ovat sitä parhautta. Viime kevään Stadin finaalien vieraspelireissut olivat kylläkin yhtiä parhaimmista ❤️

21. Lempi suklaa?
- Fazerin sininen on aina parasta.

22. Kolme parasta energiajuomaa?
- Megis, Mad-Croc ja Redbull

23. Kivoja tekemisiä vapaa-ajalla?
- Kavereiden kanssa oleminen, netflixin katselu, blogiin liittyvät jutut, lenkkeily, peleissä käyminen ja vaan oma aika varsinkin iltaisin.


Pitkähihainen - H&M
Farkkutakki - H&M
Farkut - Ginatricot


2 kommenttia