Onnistuiko mun suunnitelmat kevään aikana?

Moikka! Kevääksi mulla oli muutamia juttuja, mitkä halusin toteuttaa. Ajan takia en halunnut kuitenkaan ottaa mitään paineita, vaan tein pienemmän postauksen johon listasin vain tavoitteita. Tällä hetkellä voi oikeastaan sanoa, että kesä on tulossa kokonaan ja keväälle voi sanoa heippa. Sen takia halusinkin tulla tekemään näistä muutamasta tavoitteesta koosteen, että miten onnistuin. 


❤️ Lue meneillään oleva kirjasarja loppuun 
En ole lukemisessa edennyt viimeisen kuukauden aikana oikein mihinkään, sillä koulukirjat ovat olleet mun lukemisen kohteena. Toivottavasti kesällä kerkiän taas myös enemmän kirjojen pariin!

❤️ Muuta omaan asuntoon ja järjestä siellä tuparit
Kyllä, muutto tapahtui ja tuparit tuli järjestettyä. Oon niin iloinen mun uudesta kodista.

❤️ Juhlista uutta kotia
Kotia on juhlistettu kyllä monta kertaa, eli tämä on kyllä kunnolla suoritettu kohta.

❤️ Hanki uutta astiastoa
Muuton yhteydessä tuli hankittua kaikenlaisia astioita, mutta muutamia on vielä hankintalistalla. Ajattelin seuraavan kerran varmaankin vasta syksymmällä, sillä nyt multa löytyy tällä hetkellä kaikki tarpeellinen.


❤️ Osta Cubukselta jo kauan ihasteltu sadetakki
Tätä oon hehkuttanut täällä blogin puolella varmaankin riittävän paljon, mutta sain tämän hankittua. Asukuvia on tulossa kun sää muuttuu sateisemmaksi ja kiireiltäni ehdin!

❤️ Nauti keväisestä auringonpaisteesta ja tee juoksulenkkejä aurinkoisessa säässä
Auringonpaisteesta oon saanut kyllä nauttia tarpeeksi, varsinkin viimeisen parin viikon aikana. Muutamia juoksulenkkejä ja muuten vain kävelylenkkejä on myös tullut tehtyä. 

❤️ Edelliseen liittyen etsi uusia lenkkipolkuja, jotka tulevat tarpeeseen muuton jälkeen
En ole vielä mitään erityisempiä polkuja löytänyt, mutta kun kesällä Tampereella oleskelen niin enköhän silloin lähde läheisille reiteille etsimään hyviä lenkki paikkoja.

❤️ Tee keväinen uusi spotify soittolista
Spotify listaa oon jonkin verran tässä kevään aikana päivittänyt, mutta pian voisin taas tehdä päivityksen ja tulla jakamaan sen vaikka teillekin.


❤️ Suunnittele valmiiksi kesän juttuja
Kesää oon suunnitellut aika paljon ja suhteellisen täydeltä näyttää. Perinteisen summer bucket listan ajattelinkin tulla jakamaan teille ensi viikon aikana, toivottavasti ennen kuin kesäkuu vaihtuu ;-)

❤️ Tee kevätretki siskon kanssa
Sonjan kanssa ollaan kyllä tehty monenlaisia kevät reissuja ja sunnuntaina ollaan jälleen lähdössä reissuun. Miltäs kuulostaisi, jos tulisin sunnuntaina jakamaan pitkästä aikaa my dayn?

❤️ Kerää luonnonkukkia maljakkoon
Tätä en ole vielä toteuttanut, sillä ehkä luonnonkukkia näkyy enemmän vasta kesäkuussa. Mutta ehdottomasti yksi kohta, jonka voisi laittaa vaikka summer bucket listaan.

❤️ Maistele tämän vuoden uusia jäätelömakuja
Tähän mennessä oon syönyt vaan vanhoja jäätelömakuja, mutta eiköhän tämäkin tule korjattua kesän aikana.


❤️ Vietä pääsiäinen möksällä ja herkuttele pääsiäiskarkeilla
Pääsiäisen vietin mökillä ja siitä kirjoittelin tänne enemmänkin. Myös suhteellisen paljon niitä pääsiäisherkkuja tuli syötyä :D

❤️ Suorita iltalukiossa muutamat kurssit pois alta
Kurssit on suoritettu ja ensi viikolla on edessä kokeiden palautukset. Ainakin uskon, että tuun pääsemään niistä läpi.

❤️ Suorita kunnialla loppuun viimeinen "pakollinen" haitariesitys
Tämä olikin jo huhtikuun puolella ja vähän haikee mieli jäi koko säännöllisestä soittamisesta. Vapaa-ajan soittamista en tietenkään lopeta, vaan ehkä kesän aikana tulee soiteltua paljonkin!

Pian lähdetäänkin Sonjan kanssa takaisin Tampereelle päin, mutta muuten illan suunnitelmat onkin vielä vähän avoinna. Enköhän kuitenkin jotain kivaa tekemistä keksi, kivaa loppupäivää <3

Ei kommentteja