Tapparan mestaruus 2017

Tää viikko on pitänyt sisällään paljon kivoja juttuja, arjen pieniä piristäviä asioita sekä tietenkin koulujuttuja. Onneksi enää kaksi viikkoa jäljellä, sillä mulla alkoi tänään taas viikonloppu. Tänään oikeastaan koko ilta on mennyt huomisia tupareita järjestellessä. Vähän jännittää, mutta kaikki alkaa olla melkein valmista. Näistä tuun heti lauantaina kertomaan lisää, kunhan vaan kerkiän! Lupasin jo Tapparan mestaruuden varmistuttua tulla kertomaan teille siitä lisää, mutta vielä en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi. Tänään ajattelin sen kuitenkin olevan hyvä aihe, eikä vielä kai liian myöhäistäkään ole. Pieni fiilistelypostaus siis vielä menneestä kaudesta.

Kulunut kausi toi niin paljon kaikkea hyvää, huonoo ja myös uutta mun kokemuksiin. Ennen runkosarjan alkua pelattiin CHL ja muita harjoituspelejä. Oli niin kivaa päästä taas lätkän pariin kesän tauon jälkeen. Varsinainen kausi alkoi syyskuussa parhaimmalla tavalla, ekassa runkosarjan ottelussa edellisen kauden mestaruusviiri nostettiin kattoon. Oli niin huikeeta nähdä kapteeni Juki sitä nostamassa ja kattoo sitä näkyä, mikä edellisellä kaudella oltiin saavutettu. Tietenkin lähdettiin jahtaamaan sitä tuplaa tällä kaudella, mikä lopulta tulikin. Syksyllä en tainnut käydä yhdessäkään vieraspelissä, mutta keväällä niidenkin edestä. Varmasti syksyn parhain heti oli ulkoilma ottelu Ilves-Tappara. Vaikka oli kylmä, oli hieno peli ja tunnelma. Syksyllä mentiin ensin hieman alamäkeä, mutta oltiinhan me lopulta runkosarjan ykköset. Tämä ykkössija pysyikin kauden loppuun asti. Siitä olikin jo kauan, kun Tappara oli viimeksi voittanut runkosarjan. Tämä vuosi alkoi Tapparan matkassa parhaalla tavalla. Vietettiin huippu Tappara risteily, joten ensi kertaa vain odotellessa. Keväthän oli sitä parasta aikaa mulle. Sain reissata kaikki playoff reissut ja kokea ne kaikki matkat tän upean joukkueen matkassa. Koko kaudesta oon puhunut vähän väliä täällä blogissa, joten suunnilleen tiedätte missä kaikkialla oon reissannut.

Ensimmäiset playoff pelit pelattiin kuitenkin kaikki Hakametsässä, koska vastustajaksi tuli Ilves. Tämä oli kyllä koko kevään playoff pelien parhain sarja, ja tämän sarjan jälkeen halusin kiittää suorastaan Ilvestä kuinka hyvän vastuksen se antoi ja kuinka huikee sarja se oli. Seuraavaksi vastustajaksi tulikin sitten edellisen kevään finaalivastustaja HIFK. Oli mukavaa päästä taas Stadiin kattomaan pelejä, vaikken siitä jäähallista tykkääkään yhtään. Tämän sarjan voittokin siis Tapparalle ja kohti finaaleja! Finaaleihin vastustajaksi saatiin Kuopiosta Kalpa. Toivoin itse kovasti, että vastustaja olisi ollut Jyp, mutta toisaalta sama se. Nämä reissut olivat vaan niin pitkiä, mutta ikimuistoisia etten tuu unohtaan tätäkään kautta tai kevättä koskaan. Tämän mun rakkaan harrastukseni takiahan koulukin vähän kärsi ja mulle tuli ihan kiitettävästi poissaoloja. Onneks se ei mua kuitenkaan haitannut ja oli tää kaikki niin sen arvosta.

No vihdoin se päivä koitti, kun Tapparalla oli mahdollisuus katkaista sarja ja sitä lähdettiin Kuopiosta hakemaan. Tää oli niin pitkä päivä, mutta helvetin hieno reissu ettei sanat riitä kuvailemaan. Fiilis oli huikee, pelin viimeiset 10 minuuttia oli aivan täyttä tuskaa ja jännittämistä. Kun peliaikaa oli kuitenkin 5 sekuntia, se oli varmaa TAPPARA ON SUOMEN MESTARI MYÖS VUOSIMALLIA 2017! Onnenkyyneleet vaan vieri pitkin poskia ja halattiin Sonjan kanssa. Aivan mahtava hetki. Tampereelle kolmen aikaan päästyä hypättiin Sonjan kanssa yhdessä suihkulähteeseen ja juhlittiin. Tässä huomaa kuinka paljon rakastan tätä lajia ja sen kattomista sekä etenkin tätä yhtä joukkuetta. Nyt on aika laittaa koko kausi pakettiin virallisesti. Haluan vielä kiittää kaikkia ihmisiä, jotka on ollut tällä kaudella mun kanssa seuraamassa Tapparan matkaa. Myös niitä, jotka on jaksanu kuunnella mun kaikkia juttuja kun oon vaan puhunut jääkiekosta. Kiitos ja syksyllä lähdetään jahtaamaan vain sitä yhtä tavoitetta, Triplaa! 💙Tässä vielä muutamat kuvat tältä kaudelta, vaikka kuvaaminen jäikin suurimmaksi osaksi snäppien ottamiseen. Niitä kuitenkin ootte nähneet jo monesti täällä blogin puolella. Nyt mä ajattelin alkaa pian nukkumaan, jotta jaksan huomenna pitkän päivän. Hyvää yötä ja palaillaan lauantaina! ❤️

Ei kommentteja