Tuparit ❤️Jee, kesäkelit on saapuneet ❤️ Aurinko on kivasti tänäänkin paistanut koko päivän ja on ollut tosi lämmintä. Harmi vaan, kun ei oikein vielä kerkiä nauttimaan näistä kesäkeleistä kunnolla kaikkien koulujuttujen takia. No toivottavasti kesä tulee olemaan todella lämpöinen ja aurinkoinen! Tänään koko päivä on mennyt eilisten tupareiden jälkeisissä siivouksissa, kokeisiin lukemisessa sekä kaikkien palautettavien töiden parissa. Sain kaikki kuitenkin juuri hyvään aikaan tehtyä ja pääsin teitäkin moikkaamaan. Mutta nyt tämän postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli tulin kertomaan teille mun eilisistä tupareista vähän enemmän. Meille sattui ihanan aurinkoinen ilta tupareille ja saatiin katsella auringonlaskua parvekkeelta.

Päätin, että kutsun vain parhaimpia kavereitani, koska eihän tänne tietenkään kauheaa määrää vieraita olisi mahtunutkaan. Lisäksi täällä oli muutama mun ja Sonjan yhteinen kaveri. Varsinaiset tuparit alkoivat puoli kahdeksan aikaan, mutta melkeinpä koko aamupäivän leivoin ja järjestelin paikkoja kuntoon. Aloiteltiin pian kahdeksan aikaan alkumaljoilla ja skoolattiin mun uudelle kodille. Tämä oli paras aloitus, sillä piti tätä kotia myös kavereiden kanssa juhlistaa vaikka muuten oon juhlistanut jo monta kertaa. Maljojen jälkeen alettiin syömään kaikkea, mitä tarjolla oli. Halusin, että tarjoiltavat olisivat suolaisia ja makeita sekä sellaisia hieman erilaisia kuin yleensä. Tarjolla oli mm. mokkapaloja, hodareita, karkkia, sipsiä, karjalanpiirakoita, coktailtikkuja, grinssitikkuja, muffinsseja, poppareita ja eri juotavia. Herkut maistuivat hyvin, vaikkei ihan kaikkea tullutkaan syötyä. Muuten ilta meni pienen tietovisan merkeissä ja jutustellessa. Sain myös paljon erilaisia tuparilahjoja, jotka näkyykin postauksen lopussa. Kaikin puolin oli todella ihana ilta, joten kiitos vielä kaikille jotka oli mukana siinä! ❤️


Seuraavaksi meen tekemään jotain pientä naposteltavaa, jonka jälkeen pian pääsee jännittämään miten Suomen käy pelissä Ruotsia vastaan. Oikein ihanaa loppuiltaa kaikille!

2 kommenttia

  1. Ihanan kesäisiä kuvia!😍 Kivoja lahjojakin sait. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja jep tykkäsin kyllä tosi paljon kaikista! :-)

      Poista