Ostoksia!

Moi! Siitä onkin monta kuukautta, kun viimeksi oon esitellyt teille mun ostoksia. Mulla on ollut lähiaikoina niin paljon kaikkea hankittavaa uuteen asuntoon, joten siksi näitä postauksia ei ole tullut. Ajattelin nimittäin, etten asuntoon ostettuja juttuja kummemmin esittele, vaan ne näkyvät sitten hyvin joskus tulevassa asuntoesittelyssä. Tällaisia juttuja mulla on kuitenkin tullut ostettua viime kuukausien aikana:

Tätä sadetakkia ihastelin Cubuksella tosi kauan, joten koot menivät nopeasti loppuun. Ehdin kuitenkin saada viimeisen kappaleen mun kokoa, kun lähdin hakemaan tätä varta vasten Lielahdesta. Reissu oli onneksi kannattava ja sain tämän ihanuuden alennuksesta hintaan 44€. Asukuvia tästä on tulossa sitten myöhemmin, kun tulee sopivat säät!

Tämän kivan kukka kuviollisen peplumin löysin Cubukselta. Tämän hintaa en tarkalleen muista, mutta se taisi olla siinä 10€ paikkeilla. 

Myös tämä hieman ohuempi takki on Cubukselta. Nämä kaksi viimeisintä on siis lasten osastolta, sillä mulle menee sieltä myös isoimmat koot. Joskus löydänkin sieltä tosi kivoja vaatteita kuten nämä. Tämä maksoi alennuksessa noin 12€.

Näitä tämän tapaisia hellehattuja oon ihastellut jo pitkään. Kun oltiin Sonjan kanssa Ideaparkissa päätin ostaa tällaisen myös itselleni. Oon tykännyt tosi paljon tästä, joten onneksi tämä tuli ostettua. Löysin tämän H&M hintaan 10€.

Viime kesän lopussa ihastuin tällaisiin perus rentoihin kesähameisiin. Ennen tätä kesää en kuitenkaan olisi voinut kuvitella koskaan enää lapsuusvuosien jälkeen pitäväni hametta, mutta niin vain ne mielipiteet muuttuvat. Ideaparkissa ollessa tämä sattui tulemaan eteen ja näytti kivalta päällä, joten päätin ostaa tämän. Tää oli New Yorkerista ja maksoi 9,95€.

Tämän kivan kesäisen paidan ostin Bikbokista alennuksesta hintaan 10€. Tästä onkin tullut heti mun yks lempipaidoista. 

Keväällä playoffien aikaan lupasin itselleni, että jos Tappara pääsee finaaleihin ostan tämän takin. Eihän siinä muu auttanut kuin mennä ostoksille Tapparashoppiin :D Tämä maksoi 89€.

En oo pitkään aikaan ostanut itselleni uusia alusvaatteita, joten nyt oli aika jo sille. Nämä kaikki ostin Cubukselta, joka tuntuu nykyään olevan mun lemppari vaatekauppa. Mustat maksoivat 9,95€, jotka ovat rennommat ja enemmänkin kotikäyttöön ja nuo kaksi muuta 16,95€/kpl. 

Eihän mestaruuden jälkeen voinut olla ostamatta uutta mestaruuslippistä, joten sinne Tapparashoppiin kävi jälleen matka. Tämä maksoi 19€.

Ostin Elliltä muutamia sen vanhoja vaatteita, kun se ei enää käyttänyt niitä. Maksoin näistä kaikista yhteensä 15€. Näiden lisäksi sain myös muutamia housuja, mutta niitä en nyt kuvannut.

Jenni ja Roosa antoivat mulle myös kolme niiden vanhaa paitaa, joista mä itse tykkään kyllä tosi paljon. Näistä maksoin yhteensä 5€. 

Haluttiin ostaa Sonjan kanssa mökille kesäksi jotkin kivat pullot, mistä voisi juoda kesäjuomia. Päädyttiin ostamaan Tigeristä tällaiset yksinkertaiset. Tämä maksoi nimittäin vain 2€. Heti juhannuksena pääsenkin testaamaan tätä!

Olin katsellut Stadiumissa tätä laukkua jo jonkin aikaa ja vihdoin sain tämän aikaiseksi ostettua. Tämäkin oli vielä mun ilokseni alessa 14,90€. Tää on helppo ja sopivan kokoinen, kun lähtee jonnekin pienemmälle reissulle, joten todella hyödyllinen ostos. 

Tehtiin tänään äidin ja iskän kanssa vähän extempore tapainen reissu Tuuriin. Mulla ei ollut ostoslistalla mitään tiettyä, mutta pari tällaista kosmetiikka juttua tarttui mukaan. Tuo kasvonaamio maksoi 4,50€. Mun on pitkään pitänyt hankkia tuo make up eraser, kun oon lukenut siitä niin hyviä arvosteluja. Tuurissa sattumalta huomasin tuon, joten ostin sen. Hintaa sillä oli 22€.

Kivaa tulevaa viikkoa teille kaikille ihanille ❤️

2 kommenttia

  1. Ihania ostoksia! Itekin haluaisin jonkun hatun, mutta en oo vielä löytäny mieleistä. 😩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo hatut on kyllä niin ihania kesällä, toivottavasti säkin löydät mieleisen :-)

      Poista