Vapaapäivän my day

Heissan pitkästä aikaa! Voitteko uskoa, että mennään jo kesäkuun puolessa välissä. En oo ollenkaan tajunnut, kuinka nopeesti loma on lähtenyt käyntiin. Mulla on ollut viime ja tällä viikolla aika paljon ohjelmaa, enkä ole kauheasti kerennyt panostamaan blogijuttuihin. Tällä viikolla mulla alkoi myös työt, mutta oon saanut eilisen ja tämän päivän lomailla, sillä mulla on edessä viikonlopputyöt. Siitä sainkin eilen idean, että voisin toteuttaa my dayn. En oo pitkään aikaan päivää mun kanssa jakanut tänne blogiin, joten nyt saatte kuulla mun eilisestä päivästä tarkemmin.


5.45 Herään kellon soittoon ja makoilen sängyssä hetken selaillen snapchattia ja instagramia. Nousen ylös ja alan tekemään aamutoimia. Edessä on reissupäivä, joten täytyy laittautua kunnolla. Pakkaan myös laukkuun päivän aikana tarvittavat tavarat.

7.18 Lähdetään Sonjan kanssa kohti Tamperetta. Matkalla syön aamupalan, sillä kotona ei vielä niin aikaisin maittanut.


8.10 Saavutaan Mehiläisen laboratorioon ja musta otetaan verikokeet. Sen jälkeen lähdetään ajamaan kohti Ideaparkkia.

9.15 Ollaan perillä Ideaparkissa ja käydään Prismassa, sillä melkein mitkään kaupat ei ole vielä auki.


10.00 Suurin osa liikkeistä avautuu ja me päästään aloittamaan shoppailu. Kierretään meidän kaikki lemppari vaatekaupat mm. New Yorker, Bikbok, Ginatricot, Cubus ja H&M. Mun ostoslistalla on tällä kertaa enimmäkseen lahjoja, mutta jotain pientä myös itsellekin.

12.30 Parhaimmat vaateliikkeet on käyty läpi, joten tässä välissä on hyvä pitää ruokatauko. Päädytään syömään Pancho Villaan, jossa ruoan saapuminen kylläkin kestää aika kauan.


13.00 Lähdetään jatkamaan shoppailua ja käydään enimmäkseen muissa kuin vaatekaupoissa.

14.00 Kaikki tarvittavat liikkeet on kierretty, joten päädytään menemään Linkosuolle kahville ja kaakaolle.


14.45 Lähdetään Ideaparkista taas Tampereen keskustaan, sillä Sonjalla on siellä ripsihuolto. Sinne saavuttua lähden vielä hakemaan yhtä lahjajuttua, jonka jälkeen suuntaan bussilla Kalevan kämpälle.

15.55 Oon mun asunnossa, jossa päätän aikani kuluksi tehdä äidille valmiiksi nimpparikortin.

16.30 Lähden takaisin bussilla keskustaan ja meen odottamaan Sonjaa ripsihuollosta.

17.10 Päästään lähtemään ajamaan kotiin. Matkalla poiketaan vielä kaupassa hakemassa energiajuomaa, että jaksetaan kotiin asti.

18.15 Oon kotona, laitan tavaroita vähän paikoilleen ja viimeistelen Roosan lahjan valmiiksi.


18.50 Lähden kävelemään Roosan luokse, sillä mennään käymään kaupassa ja sen jälkeen kastamaan talviturkit.

19.30 Saavutaan rannalle, jossa viihdytään aika kauan. Nautitaan auringosta sekä saadaan kastettua myös ne talviturkit ;-)

20.50 Päästään meille, tehdään pientä iltapalaa ja mennään valmiiksi jo asuntoautoon, missä nukutaan yö.


22.00 Aletaan katselemaan vanhoja salkkari videoita sekä odotetaan, että päivä vaihtuisi pian.

00.00 Vihdoin päivä on vaihtunut ja Roosa on 18-vuotias. Annan mun lahjan sille sekä pian sen jälkeen mennään nukkumaan.


Eilinen oli tosi kiva, mutta vähän rankka päivä. Tänään oon ottanut iisisti, sillä otin aurinkoa melkein kolme tuntia ja autoin äitiä vähän puuhommissa. Vielä illemmalla meen Eetun kanssa nauttimaan tästä niin lämpösestä ja aurinkoisesta kesäpäivästä johonkin kivaan paikkaan! ❤️

2 kommenttia