12 vanhaa instagram kuvaa

Moikka! Pahoittelen blogissa olleesta hiljaisuudesta tämän viikon aikana. Oon ollut työpäivien jälkeen aika väsynyt ja ylimääräisen ajan oon melkein käyttänyt yo-kokeisiin lukemiseen. Tällä viikolla on luvassa ainakin vielä yksi postaus, ennen kuin maanantaina suunnataan asuntoautoreissuun. Huomenna mulla on vapaapäivä, joka meneekin suurimmaksi osaksi äidin synttäreitä juhlistaessa, pakkaamisessa ja blogijutuissa. Tänään halusin vielä tulla moikkaamaan teitä hieman erilaisen postauksen merkeissä. Oon lukenut muutamasta blogista postauksia bloggaajien vanhoista instagram kuvista. Oon todella innokas ja ahkera instagramin käyttäjä, joten tämä sovellus on mulle enemmän kuin tuttu. Valitsin tähän pieneen koosteeseen erilaisista hetkistä kuvia, jotka oon kaikki aikoinaan jo poistanut instagramista. Suurin osa teistä ei siis varmaankaan ole nähnyt näitä koskaan, mutta mennään nyt katsomaan millaisia kuvia löysin!

1. Halusin kerran lisätä kuvan mun rakkaan soittimen kanssa ja tällainen oli lopputulos. Tykkään tästä kuvasta kyllä erityisen paljon.
2. Naimaluvan saatuani lisäsin tällaisen kuvan. Tämä on siis 2014 vuoden keväällä otettu kuva.
3. Joskus syksyllä muutama vuosi sitten oltiin Sonjan ja sen kaverin kanssa kuvailemassa syksykuvia. Tässä kuvassa näkyy kyllä kunnolla siskorakkaus <3

1. En ole ihan varma milloin tämä kuva on otettu, mutta useampi vuosi tästä on kulunut. Huomatkaa myös kuinka mun otsatukka on tässä vielä aika lyhyt, kun nyt se on jo kasvanut muiden hiuksien kanssa melkein saman pituiseksi.
2. Tyttöjen kanssa vietetty ilta 2015 vuoden loppupuolella.
3. Tämän kuvan lisäsin 2015 vuoden jouluaattona, musta tuntuu etten tästä kuvasta ole edes paljoa muuttunut :D
4. Saksan reissulta 2015-2016 vuoden vaihteessa otettu kuva eräästä linnasta, jota käytiin katsomassa.

1. Tämän viimeisen kollaasin kuvat ovatkin vähän uudempia kuvia. Talviseen aikaan otettu yllättävän hyvin onnistunut selfie, joka näköjään on joskus päätynyt instagramiin asti.
2. Laskettelureissuilta oon ikuistanut myös monia kuvia, ja niitä oon myös silloin tällöin lisännyt instagramiin.
3. Viime kesänä tehtiin Roosan kanssa näin herkulliset hedelmälautaset, joista tietenkin oli pakko napsia monta kuvaa.
4. Tämä kuva taitaa olla Ähtärin eläinpuistosta pari vuotta taaksepäin kesällä. Tästä tuli mun mielestä jotenkin todella hyvin onnistunut kuva, että se piti jakaa myös muille.

Mulla on ollut instagram siis vasta 2014 vuoden keväästä lähtien, joten mitkään kuvat eivät ole vielä erityisen vanhoja. Näistä kuitenkin huomaa, että jonkin verran muutosta on tapahtunut, ainakin mun mielestä. Suurin osa kuvista on kuitenkin edelleen mun instagramissa, josta mut löytää siis nimimerkillä @katjajohannaa. Jos kiinnostaa jatkossa mun lisäämät kuvat, niin tervetuloa myös sinne puolelle seuraamaan! Ihanaa alkavaa viikonloppua <3

12 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus, hyvät kuvat oot valkannu! Varsinkin toi eka kuva on kyllä nätti.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Vaikka kuvia onkin vähän niin niistä kyllä huomaa että se kuvien tyyli on kyllä muuttunut. Tuo joulukuva on kyllä jotenkin tosi ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, mutta en tiedä vaikka innostuisin vielä tekemään tästä toisen osan jos löydän tarpeeksi noita kuvia.

   Poista
 3. Miten söpöjä kuvia!<3 Vanhat IG kuvat on niin parhaita, löytyisiköhän multa omia vielä jostain hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niinpä, näitä on tosi kiva katsella, joten ei muutakuin etsimään! :D

   Poista
 4. Voii sulosia kuvia!! <3 harmi että mun kaikista ekoja ig kuvia ei löydy mistään. :D

  VastaaPoista
 5. Ekaa kuvaa kattoessa iski kateus sun ihanan pitkistä hiuksista! ♥ Tosi kiva postaus muutenkin! :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista