18x jatka lausetta

Kivaa alkanutta viikkoa teille <3 Tulin tänään mökille ja aion olla täällä kaksi yötä ja keskiviikkona meen sitten täältä suoraan töihin. Mietin mistä tänään kirjoittaisin, josta keksin tämän aiheen. Näitä postauksia on näkynyt useammissa blogeissa jo kauan aikaa sitten, mutta nyt halusin myös itse toteuttaa tämän. Kuvissa näkyy mun Helsingin päivän asua, josta kerron lopussa vähän enemmän.


En ymmärrä...miksen saa aikaiseksi hinnoiteltua kirpparille meneviä vaatteita ja vietyä niitä sinne. Ei luulisi tämän olevan kovin iso homma.
Seuraavaksi ajattelin...merkitä kalenteriin muutamia tämän viikon tulevia juttuja, jonka jälkeen katson hetken netflixiä ja sitten nukkumaan.
Viime aikoina...oon viettänyt suurimman osan ajastani töissä, mutta oon kerennyt tekemään myös paljon kivoja kesäjuttuja. Oon myös leiponut paljon kaikkea hyvää lähiaikoina!
En osaa päättää...mitä laitan huomenna päälle. Olisi tarkoituksena ottaa asukuvia tulevia postauksia varten, mutta mulla on jälleen kerran asukriisi :D


Muistan ikuisesti...monta todella ikimuistoista päivää, etten osaa sanoa mitään tiettyä kaikista parhainta. Näihin kuitenkin sisältyy monet jääkiekkojutut, kavereiden kanssa vietetyt päivät sekä tietysti muiden läheisten ihmisten.
Päivän paras juttu...oli se kun kerkesin pitkästä aikaa nukkumaan kahden tunnin päikkärit, jonka jälkeen Eetu tuli käymään.
Noloa myöntää, mutta...oon tosi kova itkemään ja välillä en edes tiedä minkä takia itken.
Viikko sitten...vietin iltapäivää kotona leipoen piknikkiä varten ja illalla sitten olin kavereiden kanssa kyseisellä piknikillä. Tuli myös valvottua ja katsottua auringonlaskua.


Kaikista pahinta on...tällä hetkellä kädessä välillä tuntuva vihlova kipu, jonka kohtaa en kuitenkaan osaa paikantaa. Tuntuu ettei siihen auta mikään ja välillä kipu taas lähtee kokonaan pois.
Salainen taitoni on...kitaran soiton osaaminen, en kyllä tiedä onko tämä niin salaista mutta suurin osa ei varmaankaan tiennyt tätä.
Jos saisin yhden toiveen, se olisi...että tänä kesänä tulisi vielä kunnon hellepäiviä eikä vettä sataisi joka päivä. Mulla on viikko kunnolla lomaa, kun työt loppuu, joten toivon että siksi saapuisi lämpöiset kesäsäät.
Minulla on pakkomielle...tehdä jokin asia aina loppuun asti, jos mulla on ollut suunnitteilla katsoa vaikka tietty määrä jaksoja netflixistä, mun on pakko katsoa ne sen päivän aikana. Muutenkin haluan aina tehdä suunnittelemani jutut loppuun asti.


Söin tänään...mansikoita, salaattia, pitsaa ja iltapalaksi leipää.
Ärsyttävintä on...kun sovitut jutut peruuntuvat, sillä en tykkää yhtään jos joku päättääkin sanoa, että ei tehdäkään sitä mitä ollaan sovittu.
Tekisi mieli...valvoa tänään, sillä huomenna mulla on vapaapäivä ja saan nukkua pitkään. Tämä varmaankin myös toteutuu. Lisäksi haluaisin nyt jotakin hyviä herkkuja samalla kun alan katsomaan netflixiä, kanaranskikset sopisi tähän tilanteeseen hyvin :D
Minusta on söpöä...katsella pikkulasten touhuilua kaduilla, uimarannoilla, kaikkialla, haha :D


Hävetti...musta tuntuu, että mua on tässä elämän aikana hävettänyt sen verran monta kertaa, että en ala kertomaan mitään tiettyä juttua.
Olenko ainoa, jonka mielestä...vuorokaudessa oleva aika ei riitä. Musta on tuntunut tältä tällä hetkellä aivan liian kauan ja tuntuu, että on kauheasti tekemättömiä juttuja.

Off shoulder - Ginatricot
Farkut - Ginatricot
Aurinkolasit - BikBok

8 kommenttia

 1. Hahah, mullakin on just samalla lailla Netflixin kanssa! :D Jos oon suunnitellut, että tänään pitää katsoa vähintään 2-3 jaksoa jotain tiettyä sarjaa, sitä on myös pakko katsoa sen verran :D Tosi kiva tuo asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sulla on samoja tapoja :D kiitos paljon!

   Poista
 2. Ihania kuvia! :)<3 ja et oo ainoo joka haluaisi lisää tunteja vuorokauteen, voi oispa se mahdollista... :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus, tää pitää kyllä laittaa ylös :D
  Aivan ihanat kuvat! Ihastuin tohon sun asuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kannattaa toteuttaa tällainen, jos löytyy vain mielenkiintoa! Kiitos <3

   Poista
 4. Ihana sinä! <3 Hyvät vastaukset. :)

  VastaaPoista