F L O W P A R KHeissan! Kävin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni Flowparkissa. Mun on pitänyt jo muutamana kesänä mennä testaamaan tällaista seikkailupuistoa, jossa kiipeillään puissa. Saatiin Roosan kanssa muutama viikko sitten idea, että lähdetään tänne yhdessä. Lähdettiin tänään 9.30 bussilla Tampereelle ja takaisin tultiin viiden aikaan. Oltiin yhteensä melkein neljä tuntia kiipeilemässä, välissä pidettiin tietysti pieni ruokatauko. Kahdelle kaikista korkeimmille radoille ei uskallettu mennä, mutta kaikki muut radat kierrettiin päivän aikana. Paikka oli niin kiva, että tuun varmasti menemään tuonne vielä monta kertaa. Ihmettelenkin, miksen oo koskaan aiemmin käynyt testaamassa tällaista aktiviteettia. Sain monta kertaa voitettua pelkoni ja meillä oli tosi hauska päivä! Tampereella tämä paikka sijaitsee siis Varalan urheiluopiston lähellä. Suosittelen testaamaan, jos ette ole koskaan käyneet ;-)


8 kommenttia

 1. Haluan kans! Näyttää niin hauskalta. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä oli hauskaa, mee ihmeessä testaamaan! 😍

   Poista
 2. Kävin viiime kesänä Seikkailupuisto Korkeessa, joka on vastaavanlainen puisto Helsingissä. Se oli tosi hauska ja suosittelen siellä käymään jos Helsingin seudulla kaipaa tekemistä :)

  Sara V


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta paikalta, täytyypä laittaa tämä muistiin! :-)

   Poista
 3. Mä en oo käyny tuolla Flowparkissa, mutta Ähtärin Flowparkissa kävin viime syksynä ja tykkäsin kyllä siitä kans! :) Yhellä vaikeimmista radoista jouduin kyllä luovuttamaan ja niinpä mut tultiin hakemaan sieltä alas, mutta tykkäsin silti :D Tuo kiipeileminen tuolla ottaa kyllä kunnon päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä innostuin tästä niin, että tuun varmasti jatkossa kokeilemaan samantapaisia puistoja jossakin muualla. Tuonne Ähtäriin voisi myös joskus suunnata! Jep, en edes olisi tajunnut, kuinka urheilullista tällainen voi olla! :D

   Poista
 4. Mäkin niiiin haluan tonne!! Ollaan puhuttukin tosta jo kauan, viime kesänä meidän piti mennä Helsinkiin yhteen paikkaan kiipeilemään, mutta aina se on vaan jäänyt. Ihania kuvia! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, no onneksi sinne kerkiää vaikka ensi kesänä, jos ei enää tämän vuoden puolella. Kiitos paljon <3

   Poista