May/June favorites

Moikka! Mun blogia pidempään seuranneet ovat varmaan huomanneet, että oon jättänyt kuukausien jälkeen mun kuukauden suosikit kertomatta. Päätin, että toteutan näitä postauksia silloin tällöin, sillä musta tuntui ettei mulla ihmeellisemmin joka kuukausi tullut enää montaa suosikkia. Tänään tulin kertomaan teille yhdistettynä mun toukokuun ja kesäkuun suosikkeja, jotka suurimmaksi osaksi ovat kuitenkin kesäkuulta. Ehkä vähän myöhäistä jo toukokuun osalta, mutta ei anneta sen häiritä vaan mennään niihin mun lemppareihin! ;-)

Omaan kotiin muutto oli toukokuun parhaimpia juttuja. Lisäksi siellä järjestetyt tuparit, sisustaminen ja kaikki muu on ollut niin ihania juttuja <3 Mun on pitänyt toteuttaa sitä asuntopostausta, mutta oon siellä nyt kesäisin niin vähän, että yritän viimeistään elokuun puolella tulla kertomaan teille siitä lisää. 

Tämä make up eraser liinan osto oli kyllä yks parhaimmista ostoksista pitkään aikaan! Oon käyttänyt tätä aina niinä iltoina kun en ole käynyt suihkussa, mutta meikit on täytynyt poistaa. Vain tätä kastelemalla ja naamaa pyyhkimällä meikit lähtevät niin helposti ja nopeasti. En oikein edes ole vielä käsittänyt, miten se voi olla mahdollista :D Tästä tuun kuitenkin vielä jotakin tuotearvostelua kirjoittelemaan myöhemmin!

Mäkkiin oli nyt kevään aikana tullut jo siellä joskus aikaisemminkin myynnissä ollut päärynäpirtelö. Tästä tuli loppukevään ja nyt myös kesän aikana mun ehdoton suosikki. Lisäksi Helsingissä ollessa maistoin siellä myös banaanipirtelöä. Sekin oli yllättävän hyvää, mutta oon edelleen kuitenkin päärynäpirtelön kannalla.

Kanaranskiksia maistoin ensimmäisen kerran kesän alkupuolella, kun äiti osti niitä meille. Ihastuin niiden makuun heti ja niitä on tullut sen jälkeen syötyä silloin tällöin. Hyviä, mutta mun makuun ehkä vähän arvokkaita siihen verrattuna kuinka vähän niitä on paketissa. Haluaisinkin nyt maistaa niitä samantapaisia kanarenkaita. Ootteko te maistaneet niitä ja suosittelisitteko?

Oon nyt lähiaikoina katsellut netflixistä ja Yle areenasta yhteensä kolmea sarjaa yhtä aikaa. Oon tykännyt kaikista, mutta ehdoton ykkönen tällä hetkellä on Skam. Tätä sarjaa on hehkutettu niin monessa paikassa, että mun oli pakko aloittaa katsomaan sitä. Nyt en enää yhtään ihmettele miksi, sillä onhan se todella hyvä sarja. Oon nyt saanut katseltua siitä kaksi tuotantokautta ja tänään ajattelin aloittaa vielä sen kolmannen. 

Tämä vaaleanpunainen sadetakki on pelastanut mun niin monta päivää ja asua, että jälleen yksi todella onnistunut ostos. Tätä on tullut käytettyä useampana päivänä, vaikka eilen en tajunnutkaan laittaa tätä päälle ja lopulta alkoi satamaan vettä kunnolla. Oon jo monta vuotta haaveillut jonkun kivan sadetakin ostamisesta ja ette arvaakaan kuinka innoissani olin, kun löysin tämän ihanuuden keväällä Cubukselta <3

Sonja oli risteilyllä ja kaksi yötä Ruotsissa, josta se toi mulle tuliaisena tällaisen kylpytakin. Ihastuin tähän heti ja nyt kuljen melkein joka aamu ja tietysti suihkun jälkeen se päällä. Tää on niin täydellisesti mulle tehty!

Mitä piditte/haluaisitteko nähdä näitä kuukauden suosikit postauksia aina silloin tällöin täällä blogin puolella? 

8 kommenttia

 1. Ihania suosikkeja, varsinkin tuo kylpytakki on niin ihana! ♥ Oon maistanu myös niitä kanarenkaita, mut mun mielestä noi ranskikset on ehdottomasti parempia jo pelkästään dippien puolesta :D Ei niissä renkaissakaan kuitenkaan mitään moittimista oo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kylpytakki on kyllä niin pehmeä ja ihana <3 Haha, mä haluan ihan vain muodon vuoksi maistaa myös niitä renkaita vielä joskus :D

   Poista
 2. Äää mistä näitä ihania sadetakkeja tulee! Onkohan munkin pakko ettiä syksyks tollanen? 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki sadetakit tuntuvat olevan nyt suosittuja ja suosittelen, on ne niin kivoja! 😍

   Poista
 3. Tosi kivoja suosikkeja. Tuo kylpytakki näyttää kyllä todella suloiselta :3 Iteki pitäis myös hankkia tollanen meikkien puhdistuspyyhe. Se olis tosi kätevä varsinkin sellaisille meikkien poisto hetkille kun ei millään jaksaisi mitään tuotteita käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tuo meikinpoistoliina on kyllä kätevä kiireisiin hetkiin!

   Poista
 4. Voii sullakin vaaleanpunainen sadetakki, se piristää niin paljon sadepäiviä!<3 Ja siis Mäkkärin päärynäpirtelö on parasta, mäkin rakastan sitä yli kaiken. Makeup Eraseria oon harkinnut myös, joten jään innolla odottamaan arvostelua siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyykin paljon samoja suosikkeja <3 Ja kiva, että odotat jo arvostelua tuosta meikinpoistoliinasta!

   Poista