Puhelimen lempparisovellukset

Heissan! Mulla on takana kiva viikonloppu, joka kylläkin jatkuu vielä tämän päivän loppuun asti. Lähdettiin perjantaina Eetun kanssa meidän mökille, josta sitten juuri äskettäin saavuin takaisin kotiin. Tehtiin kaikkea kivaa kuten vain chillailtiin, käytiin kävelyllä, katsottiin netflixiä, vietettiin monta tuntia eilen rannalla sekä tietysti otettiin musta asukuvia. Niistä kuitenkin lisää sitten vähän myöhemmin. Oli mukavaa rentoutua tämä viikonloppu mökillä töiden jälkeen, jotka taas huomenna jatkuvat. Ensi viikolle on myös joitakin suunnitelmia jo valmiina, muttei kuitenkaan lukkoon lyötynä. Tänään meen vielä Roosan pikkusiskon Siirin rippijuhliin ja varmaankin luen yo-kirjoituksia varten ensimmäisen terveystiedon kirjan loppuun. Tämän päivän postausaiheeksi keksin mun lempi sovellukset puhelimessa. Kokosin tähän viisi parasta sovellusta, mistä tykkään eniten ja mitä tulee käytettyä paljon. Kerron myös jokaisesta vähän enemmän, joten mennään itse asiaan!

Snapchat
Ketkä mut tuntee hyvin tietää, että oon todellakin riippuvainen snäpistä. Se on kyllä osittain tullut myös täällä blogin puolella jo ilmi ja tarkoituksena olisi taas ensi viikolla julkaista kesäkuun snapchateista kooste. Jos mulle tulee snäppi niin yleensä oon heti menossa aukaisemaan sitä :D Jos mun snapchat ei oo teillä vielä seurannassa niin sen löydätte nimellä @kkatjajohannaa

Instagram
Instagram on ehdottomasti toisena mun lempparina. Joskus mulla saattaa olla kausia, kun lisään monta kuvaa viikossa ja joskus taas tulee vain yksi kuva viikossa. Satunnaisesti saattaa olla myös pidempiä aikavälejä. Yleensä lisään ig kuvia silloin, kun mieli tekee ja on tullut otettua kivoja julkaisukelpoisia kuvia. Tykkään myös selailla muiden instagrameja, niin tuttujen kuin tuntemattomienkin. Instagramista mut löytää nimimerkillä @katjajohannaa

Blogger
Tää on kätevä sovellus ajatellen kaikkia blogijuttuja. Tällä pystyy selailemaan blogia mobiiliversiona ja vaikka kirjoittamaan postausta. Joskus matkalla johonkin oon luonnostellut ja kirjoitellut valmiiksi postauksia. Tämä helpottaa tulevaa kirjoittamistyötä ja lopulta postaus saattaa olla jo niinkin valmis, että siihen tarvitsee lisätä vain kuvat. Tämän sovelluksen kautta pystyy myös helposti julkaisemaan jo valmiiksi kirjoitettuja postauksia.

Whatsapp
Wappia mulla ei nykyään tule käytettyä enää kovinkaan usein. Kun mulla on asiaa jollekin, melkein laitan sen aina snäpin kautta. Wapissa on kuitenkin ryhmiä, joissa olen ja niissä on kiva välillä keskustella. Tietysti myös äidille ja iskälle laitan wapin kautta asiat, kun ei niillä sentään snäppiä vielä ole. Tästä sovelluksesta on tullut kuitenkin viimeisen puolen vuoden aikana paljon etäisempi, kuin se joskus on ollut.

Facebook
Viimeisenä on Facebook, jota käytän jonkin verran. Facebookin käyttö on myös viimeisen vuoden aikana jäänyt todella vähäiseksi, sillä välillä musta tuntuu ettei siellä ole mitään järkevää. Tietysti Tapparan yms. päivitykset kiinnostavat. Yleensä selaan Facebookin kuitenkin päivän mittaan ainakin muutamaan kertaan ja silloin kuin ei ole muutakaan tekemistä.

Mitäs piditte, onko teillä samoja lempi sovelluksia? 
Mukavaa alkanutta heinäkuuta kaikille ❤️

8 kommenttia

 1. Mullaki on nuo kaikki samat lemppareita paitsi Blogger. Sitä en ole ladannut mutta se voisi kyllä olla hyvin kätevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit samoja lemppareita! Suosittelen lataamaan, jos sille on vain käyttöä :-)

   Poista
 2. Mulla on melkeenpä kaikki samat lempparisovellukset paitsi toi blogger ku se ei löydy. :( Mut hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee samoja lemppareita myös sulla! Niinpä, en tiedä miksei sitä sitten enää löydy :-( Kiva, että tykkäsit <3

   Poista
 3. Snäppi on kyllä kans yks mun lempparisovelluksista! :) Ja mulle on käynyt vähän samalla lailla WhatsAppin kanssa. Kaveritkin vastaavat melkein nopeammin, jos laittaa snäppiä wappi viestin sijasta. Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Snapchat on vain niin kätevä, ja nykyään todella suosittu sovellus! :-)

   Poista
 4. Jep noi on munkin lempparit ja käytetyimmät sovellukset! Paitsi Blogger, siitä mä en oikeen tykkää eikä se tunnu millään toimivan mulla niin kuin pitäisi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, että myös sulta löytyy samoja lemppareita. Eikä, harmi sillä sovellus on kyllä kätevä :-(

   Poista