Blockfest 2017

Moikka! Mun tämän vuoden Blockfestit eivät menneet ihan suunnitellusti. Olin jo viime viikolla alkuviikosta flunssassa, perjantaina pääsin blockfesteille, mutta lauantaina alkoi nousemaan kuume ja mun oli pakko mennä käymään lääkärissä. Tuloksena sieltä poskiontelotulehdus, antibioottikuuri ja lepopäivä. Multa jäi siis kokonaan lauantain blockfestit näkemättä. Tietysti mua harmittaa, mutta mielummin parantelin itseni kuin olisin saanut vielä pahemman taudin, sillä kaiken lisäksi satoi vettä ja oli viileä ilma. Perjantain blockfestit kerkesin kuitenkin kokemaan, tosin silloinkin flunssasena mutta mulla oli ainakin kivaa. Oltiin Roosan kanssa katsomassa mm. Nikke Ankaraa, Skeptaa, JVG:tä, Migosta ja Wiz Khalifaa. Vaikka en tiennyt läheskään kaikkien kappaleita, koin tosi kivan päivän. Ja koska lauantai meni miten meni ja muutenkin, ei muutakuin ensi vuotta odotellessa! 


T-paita - BikBok
Sadetakki - Cubus
Farkut - Ginatricot
Kengät - Nike

Pahoittelen osittain kuvien huonosta laadusta, sillä kaikki on otettu puhelimella. Tämän päivän vielä parantelen itseäni kotona, mutta huomenna yritän päästä taas takaisin kouluun. Ihanaa uutta alkanutta viikkoa teille <3

6 kommenttia

 1. Voi ei sulla kävi ikävästi ton lauantain kanssa. :( Perjantai oli yhtä häsellystä kun sillo oli nii paljon hyviä esiintyjiä niin ei keretty nähäkkään! Mutta keretään me toistekin, et onneks asu kaukana. :) eikä kyl haittaa että kuvat on puhelimella hyviä on silti! Itelläkin on tulossa jonkinlaista postausta blockfesteistä. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja kyllä me nähään! Jee, sitä odotellessa! 😍

   Poista
 2. Eikä, tosi harmi että tulit kipeeksi!:( Itsekin haluisin koke Blokit joskus, mutta aina tuntuu osuvan muuta menoa samalle viikonlopulle :D ehkä sitten ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :-( Höh, no toivottavasti pääset ensi vuonna :)

   Poista
 3. Voih, harmittaa sun puolesta toi lauantai :/ Mutta onneksi kuitenkin perjantaina pääsit nauttimaan hyvistä esiintyjistä ja heidän musiikistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-( niinpä mutta onneks ensi vuonna sitten uudestaan!

   Poista