Ensimmäinen osa kesän ostoksia

Oon taas viimeksi kesän alussa esitellyt teille mun ostoksia, joten ajattelin että nyt voisi olla hyvä hetki päivittää osteltuja juttuja teillekin. Suurin osa näistä on siis heinäkuun ja elokuun ajalta, mutta koska näitä oli sen verran paljon päätin, että jaan nämä kahteen osaan. Tässä ensimmäisessä osassa on enimmäkseen sisustusjuttuja, jotka suurimmaksi osaksi on Ikean reissulta. Toinen osa ostoksista tulee ensi viikon puolella tänne blogiin, siinä on enimmäkseen uusimpia vaateostoksia!

Ensimmäisenä muutama kosmetiikka ostos. Tuurissa ollessani löysin nämä ihanat kolme samaan sarjaan kuuluvaa juttua. Tuossa on siis shampoo, hoitoaine ja hoitosuihke hiuksille. Näiden kuviointi ja tuoksu on jotain niin ihanaa, että näitä uskoisin ostavani joskus vielä uudelleen. Yhteensä näille tuli hintaa suunnilleen 12€.

Tuurista ostin myös uuden kasvorasvan, sillä mun edellinen alkaa olemaan lopuillaan. Päätin, että testaan tällaista garnierin uutta kasvorasvaa. Vielä en ole päässyt tätä testaamaan, mutta pelkästään toi purkin väri on niin kiva, että uskon pitäväni tästä. Tämä maksoi 4€.

Mun on pitänyt jo kauan sitten ostaa testiin tämä Herbinalta saapunut uutuus, kauneusöljy. Tuurissa ollessani löysin myös tämän ja tänään testasin tätä ensimmäisen kerran. Vielä ei ainakaan mitään ihmeellistä mielipidettä ole, mutta ehkä tuun tästä myöhemmin kertomaan lisää. En muista tarkalleen tämän hintaa, mutta se taisi olla siinä 6€ paikkeilla.

Lomareissulta Hangon keskustasta yhdestä kaupasta pongasin tällaisen kivan mukin, enkä sitten voinut jättää sitä sinne kauppaan. Tässä on kiva teksti ja sopii nyt myös ihan loppukesän juhliin ja illanviettoihin. Tämä maksoi 4,90€.

Lomareissussa löysin Turun Sokoksesta tällaisen kivan rasian avaimille. Päätin sitten ostaa tämän, koska mulla ei ollut vielä mitään hyvää säilytystä mun avaimille. Nyt tämä onkin eteisessä ahkerassa käytössä. Tälle hintaa tuli 5€.

Mun asunnosta puuttui vielä sohvatyynyt, koska olin etsinyt tietynlaisia. Ikeassa ollessani löysin sitten tällaiset, jotka melkein täyttivät mun vaatimukset. Nämä tyynyt ja tyynynpäälliset maksoivat yhteensä noin 18€.

Ikeasta lähdin myös etsimään Sonjan ylioppilaskuvalle kehystä ja löysinkin tällaisen kivan oloisen perus kehyksen. Ostin näitä samantien kaksi, odottamaan myös mun ensi vuoden valmistujaiskuvaa. Nämä maksoi yhteensä noin 7€.

Takaisin Tampereelle paluu kesän jälkeen toi mulle myös mieleen, että parvekkeelle olisi kiva saada joku vähän isompi ja näyttävämpi kukka. Myöskin Ikeasta ostin tällaisen isomman kukkaruukun juurikin parveketta varten. Tämä taisi olla noin 3€.

Mulla ei ollut mun asunnossa myöskään vielä yhtäkään maustepurkkia, joten nyt oli aika hankkia myös ne. Nämä neljä sai yhteishintaan Ikeasta 5€.

Tällaisesta pienestä leikkuulaudasta oon haaveillut myös pitkään ja nyt vihdoin se koristaa mun keittiötä. Tämän ostin Ikeasta hintaan 3€. En malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä kunnolla mm. aamupalojen tekemisessä.

Päätin tehdä pienen täydennyksen mun lautasiin Ikeassa ollessani. Mulla oli näitä samoja lautasia entuudestaan jo kaksi ja nyt mulla on näitä just sopiva määrä eli neljä. Nämä kaksi maksoivat yhteensä 5,98€.

Mun asunnosta ei löytynyt yhtäkään maljakkoa ennen Ikean reissua, joten tämäkin tilanne piti korjata siellä. Nuo kaksi pienempää maljakkoa maksoivat 1,58€/kpl ja tuo isompi oli 1,79€. En oikein edes käsittänyt kuinka halvalla sain kolme noin kivan näköistä maljakkoa. Nyt ainakin voi ostaa kukkia pöydille koristeeksi.

Näitä lightbox tauluja oon katsellut pitkään kaikkialla. Koska mun yksi bloggaaja kaveri osti myös tällaisen hiljattain, päätin mä hankkia vihdoin oman tällaisen. Tilasin tämän K-kärkkäisen verkkokaupasta ja tämä maksoi siellä 17,90€.

Viimeisenä kerron teille vielä mun asunnon tuoreimmasta sisustus hankinnasta, nimittäin uudesta matosta. Oon pitkään haaveillut valkoisesta pörrömatosta ja kun näin mainoksen, että tällainen oli alessa Askossa päätin käydä ostamassa tämän itselleni. Tietysti tämä oli vähän hintava 129€, mutta ehdottomasti sen arvoinen.

Mitäs piditte mun uusista hankinnoista?


4 kommenttia