Koululaukun sisältö

Koulut ovat alkaneet jo muutama viikko sitten, enkä ole toteuttanut blogissa mitään siihen liittyvää postausta niin ajattelin korjata asian nyt. Vaikka tämä postaus on nyt vähän jälkijunassa niin tulin esittelemään teille mitä mun koululaukku pitää sisällään. Toisaalta koko lukuvuoden laukku näyttää melkein samalta, joten ehkä en nyt kovin myöhässä ole. Löytyykö teiltä koululaukusta samoja juttuja?

Ensimmäisenä mun laukusta löytyy kalenteri, jota kannan lähes joka paikassa mukana. Lisäksi ostin hetki sitten glitteristä tuollaisia söpöjä vihkoja, joista kaksi on myös mukana. Toinen enemmän blogijuttuja varten ja toinen ihan vain muistivihkona. Lisäksi mulla on laukussa tietenkin penaali, joka sisältää kaikenlaisia kyniä kuten puuvärejä, stabiloita, yliviivaustusseja ja lyijytäytekyniä.

Laukussa on myös koulussa tarvittavat tärkeimmät jutut eli oppikirjat, vihko muistiinpanoja varten sekä tietokone. Konetta en kanna mukanani ihan joka päivä, mutta se on kuitenkin hyödyllinen useampana päivänä varsinkin jos sattuu olemaan hyppytunteja. Tällä hetkellä mun pitäisi vielä hankkia jonkinlainen kansio mun osaamisalan monisteille ja muistiinpanoille.

Mukana mulla on aina tägi, jota tarvitaan koulun oviin sekä kotiavaimet. Nyt tänä syksynä oon alkanut kantamaan mukana myös tuota flintin tarrarullaa, josta kerron teille vielä enemmän myöhemmin. Laukusta löytyy myös pankkikortti, henkilökortti ja bussikortti kaiken varalta. Bussikorttia kylläkin tarvin joka päivä. Lisäksi kuljetan mukanani kuulokkeita, sillä ne ovat hyödylliset bussimatkoilla ja hyppytunneilla.

Kosmetiikkaa en kovin paljon pidä mukana laukussa, sillä oon todennut että en tarvitse sitä niin paljoa. Yleensä huulirasvoja mulla on montaa erilaista mukana, mutta niiden lisäksi vain puuteri meikeistä. Harja on mulle erittäin hyödyllinen, varsinkin jos mulla on päivä kun pidän hiuksia auki. Yleensä mulla on myös ylimääräisiä ponnareita mukana, vaikka ne jäivät tästä kuvasta pois. Nenäliinat ja särkylääkkeet ovat myös tärkeitä tarpeen mukaan koulupäivissä.

Vesipullo kulkee joka päivä mukana ja joskus voi olla päiviä, kun otankin vaikka mehua mukaan. Oon nyt yrittänyt saada itseäni juomaan enemmän vettä päivän aikana. Lisäksi mulla on jotakin evästä mukana, pidempinä päivinä enemmän ja lyhyempinä päivinä vähemmän. Suklaa onkin mun lempparia, kuten sen ehkä tästä kuvasta huomaa :D

Koululaukkuna pidän ihan sellaista perusmustaa tai välillä myös reppua. Oon kuitenkin nyt alkanut miettimään, että haluaisin hommata jonkun uuden mustan laukun jota voisi käyttää myös koulupäivinä. Mielessä olisi sellainen, joka olisi musta, mutta jonka pohja pysyisi kasassa sitä lattialla pidettäessä. En tiiä tajusiko kukaan, mitä tarkoitin mutta jos on vinkkejä mistä tällaisen voisi löytää niin kertokaa ihmeessä!

4 kommenttia

 1. Mistä toi sun ihana korttitasku juttu on? ♥ :)

  VastaaPoista
 2. Ootan innolla että kuullaan lisää tosta Flintin tarrarullasta, oon itsekin nimittäin ollut kiinnostunut siitä! :) Ja oi Voss-pullot on ihan huippuja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! Niin on, niin kivannäköisiä <3

   Poista