Make up eraser - tuotearvosteluMoikka! Tajusin yksi päivä, etten ole tehnyt koskaan blogiin tuotearvostelua mistään tuotteesta. Lähiaikoina ostamani yksi tuote on ollut mulle arkeen erittäin suuri apu ja oon todella tyytyväinen tähän ostokseen. Kyseessä on make up eraser - meikinpoistoliina. Tämä on ollut markkinoilla jo kauan ja mulla oli suunnitteilla ostaa kyseinen tuote jo aikoja sitten. En kuitenkaan jostain syystä saanut sitä aikaiseksi, mutta nyt onneksi sain. En enää osaisi kuvitella eläväni ilman tätä!


Kyseinen liina on todella helppo käyttää. Se kastellaan lämpöisellä vedellä, jonka jälkeen se muuttuu pehmeäksi, niin ihanan tuntuiseksi käyttää. Liinalla pyyhitään meikit kasvoilta, joka tapahtuu helposti ja nopeasti. Parasta on, että liina poistaa helposti myös vedenkestävän meikin. Käytön jälkeen liina huuhdellaan vedellä tai pestään pesukoneessa ja kuivataan, jonka jälkeen liinaa voi käyttää taas uudelleen. Itse en ole jokaisen käytön jälkeen pessyt tätä pesukoneessa, koska siihen ei ole edes tarvetta.


Liinaan kuuluu kaksi eri puolta. Liinan toinen puoli on sileä, jolla on tarkoitus poistaa meikki. Toinen puoli on hieman karheampi, jolla viimeistellään kasvojen puhdistus. Sileällä puolella pystyy helposti poistamaan luomivärin, huulimeikin ja kulmavärin. Karheammalla puolella saa taas helposti puhdistettua meikkipohjan. Käytän itse karheaa puolta myös yleensä silmämeikin puhdistamiseen, sillä se lähtee karheammalla puolella helpommin pois.

Meikinpuhdistusaineet jättävät ihon usein epämukavan tuntuiseksi, ainakin mun kohdallani.  Sen takia useimmiten ennen tätä pesinkin meikit vain saippualla ja vedellä, josta iho ei kovin paljoa tykännyt. Sen sijaan tällä liinalla meikkejä puhdistettaessa iho on pehmeä eikä yhtään arka.


+ Helppokäyttöinen
+ Puhdistaa kaiken meikin
+ Jättää ihon pehmeän tuntuiseksi
+ Kätevä ottaa mukaan mihin vain
+ Söpöt värit
+ Helposti pestävä, ja kestää todella usean pesukerran myös pesukoneessa
+ Erittäin hyvä hinta-laatusuhde

- Kuivumisessa kestää jonkin verran aikaa, jos kyseinen liina pitäisi pakata vaikka mukaan johonkin sen ollessa märkänä
- Liiallinen hankaaminen saattaa vahingoittaa ihoa, varsinkin silmänympärysihoa

En osaa sanoa tuotteesta oikein paljon muutakuin hyviä juttuja ;-) Ootteko te kokeilleet tätä?

8 kommenttia

 1. Jes tätä odotinkin! Kiva ja selkeästi toteutettu postaus :) itsekin harkitsen tätä, joten tästä oli mullekin paljon hyötyä!

  VastaaPoista
 2. En oo kokeillut tätä vielä, mutta ehdottomasti aion heti kun törmään tähän kaupassa :D Täällä päin ei oikein missään myydä noita :/ Mäkin oon kuullut näistä pelkästään hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, no sitten heti ostamaan kun sopiva kauppa sattuu eteen! :-)

   Poista
 3. Hmm nyt jäin itekin tätä harkitsemaan.. Vaikuttaa meinaan aika hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ostaa, jos vähänkin jäi mietityttään! ;-)

   Poista
 4. Tää vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta, pakko varmaan ostaa jossain vaiheessa. Käytän yleensä kasvosieniä meikinpoistoon, mutta tää vaikuttaa paremmalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, suosittelen tätä tuotetta ehdottomasti!

   Poista