Miten mun kesä meni?

Muistatteko, kun tein kesää varten summer bucket listan, joka löytyy täältä. Koska ilmat ovat viilentyneet ja kesä alkaa olemaan loppusuoralla syyskuun lähestyessä, ajattelin että olisi kiva tulla kertomaan teille vähän miten mun suunnitelmat lopulta toteutuivat. Aivan kaikkea en kerennyt tekemään tältä listalta, mutta ehkä se on ihan sallittua. Näin mä kuitenkin onnistuin mun kesäsuunnitelmissa:

❤️ Lue syksyn yo-kirjoituksiin
Alkukesästä pidin muutaman viikon lomaa, mutta sen jälkeen luin kyllä aika ahkerastikin kirjotuksia varten. Nyt koulun alkaessa oon yrittänyt myös saada järjestettyä kirjoituksiin lukemiselle mahdollisimman paljon aikaa. Niihin on enää kuitenkin alle kuukausi aikaa!

❤️ Käy kesätöissä
Jep, olin kesätöissä melkein koko kesän, nimittäin kesäkuun ja heinäkuun. Vaikka mulla ei ollut paljon lomaa, niin tässä oli se hyvä puoli että sain hyvää kokemusta taas työelämästä.

❤️ Käy Linnanmäellä, ehkä lisäksi myös jossakin muussa huvipuistossa
Tänä vuonna en käynyt yhdessäkään huvipuistossa, vaikka olisin halunnut. Ehkä tähän oli suurimpana syynä se, että ei löytynyt kunnolla aikaa. Ensi kesänä aion kiertää kaikki Suomen huvipuistot!

❤️ Panosta blogiin ja pyri toteuttamaan erilaisia postauksia
Kesän aikana panostin blogiin välillä ja välillä en. Kuitenkin suuremmaksi osaksi panostin täysillä ja sain myös aikaan paljon erilaisia postauksia. Eli tämä kohta on mun mielestä kyllä suoritettu.

❤️ Tallenna paljon kuvia muistoihin ja toteuta kesästä syksyllä koostevideo
Tänä kesänä otin kuvia varmaan ennätysmäärän. Niistä olisi kyllä kiva toteuttaa jonkinlainen video, mutta en oikein vielä tiedä. Katsotaan saisinko sellaisen tässä syksyn aikana vielä väsättyä.

❤️ Vietä kesäöitä asuntoautossa ja ehkä myös leikkimökissä
Asuntoautossa olin lopulta montakin yötä, mutta tänä vuonna ei tullut kokeiltua leikkimökissä yöpymistä. Eli siis tämä kohta on osittain suoritettu.

❤️ Tee asuntoautoreissu perheen kanssa loppukesästä
Tämä reissu tehtiin ja se olikin ihan huippu kiva reissu. Siitä voit lukea erillistä postausta täältä, jos et ole vielä kerennyt lukemaan.

❤️ Vietä piknikkejä rannalla sekä myös puistossa
Piknikkejä tuli vietettyä tänä kesänä yllättävän paljon säähän verrattuna. Toteutin kuitenkin kaikki piknikit rannalla, joten tuo puisto piknikin pitäminen taitaa jäädä ensi kesälle.

❤️ Ota paljon aurinkoa ja hanki rusketusrajat
Otin aurinkoa sen verran kuin kerkesin ja sen verran kun se paistoi. Kesä oli kuitenkin aika huono säiden suhteen, joten rusketusrajoja ei kyllä enää ole vaikka alkukesästä ne näkyikin.

❤️ Vietä iltoja/öitä auringonlaskua kuvaillen
Sain tänä kesänä kuvattua ainakin kolme hyvää ja kaunista auringonlaskua, joten tämä kohta on tehty.

❤️ Tee viime kesän tapaan Roosan kanssa telttaretki johonkin
Telttaretki jäi tekemättä myöskin ajanpuutteen takia, mutta onneksi ensi kesänä on taas uusi mahdollisuus.

❤️ Toteuta extempore reissu
Mitään isompaa extempore reissua en tehnyt tänä kesänä, mutta pienempiä kuitenkin useampia. Joten ehkä voin sanoa, että tämän kohdan oon suorittanut.


❤️ Kokeile uusia smoothieita ja muita juomia kesän väreillä
Kesän aikana tuli testailtua mitä erikoisempiakin juomia ja herkkuja, joten tämä kohta check!

❤️ Vietä aikaa kavereiden kanssa
Kavereiden kanssa vietin yllättävän vähän aikaa, sillä työt veivät niin paljon koko kesästä. Näin kuitenkin useampaa kaveria joten ehkä tämänkin oon suorittanut.

❤️ Käy läheisessä kahvilassa kotiseudulla
Kyllä, täällä tuli käytyä muutaman kerran, mutta olisi voinut käydä ehkä vielä enemmänkin. Onneksi sinne pääsee taas uudelleen ensi kesänä.

❤️ Toteuta shoppailureissuja
Tämä kohta on enemmän kuin suoritettu, haha :D En oo pitkään aikaan tehnyt niin montaa shoppailureissua kuin tänä kesänä ja sen kyllä huomaa myös vaatemäärästä...

❤️ Käy vesipuistossa
Mua harmittaa tosi paljon, koska en päässyt tänä kesänä käymään missään vesipuistossa. Meillä oli lomareissussa tarkoitus mennä Turun Jukuparkkiin, mutta koska säät olivat niin huonoja niin tämä jäi toteuttamatta. Ensi kesänä haluan kuitenkin ehdottomasti vaikka useampaankin vesipuistoon!

❤️ Käy jossakin hemmotteluhoidossa
Kesän aikana ei tullut käytyä missään hoidossa, mutta nyt syksyksi ajattelin varata jonkun. En vain ole oikein vielä päättänyt olisiko se kasvohoito, jalkahoito vai jokin muu!

❤️ Vieraile Helsingissä ja kiertele siellä uusia paikkoja, joita ei ole vielä koettu
Helsingissä tuli vietettyä ihan paras kesäpäivä, josta tarkemmin postausta löytyy täältä.

❤️ Vietä aikaa mökillä
Mökillä vietin kesästä myös yllättävän paljon aikaa. Siellä oli niin ihana rentoutua maaseudulla hiljaisuudessa. Olisipa myös nyt vain aikaa suunnata sinne ilman mitään stressiä koulujutuista ja muista.

❤️ Grillaa useaan otteeseen
Tänä kesänä tuli kyllä grillattua yllättävän monta kertaa, jos ottaa huomioon huonot säät.

❤️ Käy festareilla
Blockfesteillä tuli käytyä ja siellä myös oli hyvä tunnelma. Sinne haluan ehdottomasti myös ensi vuonna uudestaan. Olisi myös kiva kokea ensi vuonna jotkin toiset festarit kauempana olevalla kaupungilla.

❤️ Syö paljon tuoreita marjoja
Marjoja tuli syötyä ihan tosi paljon, niinkuin mut hyvin tuntevat varmaankin tietävät. Tällä hetkellä edelleen tulee ostettua paljon tuoreita vadelmia.


❤️ Osta polaroid kamera
Kyllä, mä sain vihdoin tänä kesänä ostettua oman polaroid kameran! Ja tästä olisi tarkoitus tulla myös postausta tarkemmin tässä syksyn aikana :)

❤️ Nauti jäätelökioskin jätskipalloista
Tänä kesänä tuli syötyä myös yllättävän paljon jäätelöitä jätskikioskilta, varsinkin niinä muutamina aurinkoisina päivinä joita oli.

❤️ Kasta talviturkki mahdollisimman pian
Talviturkin kastoin ihan kesän alussa, mutta sen jälkeen kylläkin kävin vain kerran järvessä uimassa.

❤️ Lue kirjoja niin usein, kun vain on mahdollista
Kirjoja ei tullut luettua paljon yhtään, mutta jos tässä syksyn aikana saisi taas innostuksen nousemaan lukemista kohtaan.

❤️ Kuluta aikaa netflixin parissa
Netflixiä tuli kulutettua aika paljon ja ainakin yhden sarjan sain päätökseen. Tällä hetkellä mulla löytyy kuitenkin tosi vähän aikaa tällaiseen rentoutumiseen, mutta ehkä mun aikataulu hellittää viimeistään kirjoitusten jälkeen.

❤️ Tee juoksulenkkejä sekä muutenkin vietä aikaa liikunnan parissa
Liikuntaa tuli harrastettua aika monipuolisesti koko kesän ajan, joten tämä kohta on suoritettu.

❤️ Valvo aamutunneille asti
Tämä ei ihan toteutunut, sillä pisimpään mihin valvoin taisi olla kahteen. Mulla oli kuitenkin töiden takia aika aikaiset herätykset ja ehkä tämä valvominen ei oo ihan mun juttu kuitenkaan :D


❤️ Kerää luonnonkukkia maljakkoon
Mökillä tuli useampanakin päivänä kerättyä luonnonkukkia. Vaikka ne ei montaa päivää maljakossa kestä, on ne silti tosi kivannäköisiä ja piristäviä.

❤️ Käy soutelemassa järvellä
Souturetkiä tein muutaman kerran ja kyllä oon sitä mieltä, että ne todellakin kuuluvat kesään.

❤️ Maistele kesän uusia jäätelömakuja ja toteuta tähän liittyen myös yksi postaus
Maistoin useampaakin kesän uutta jäätelömakua, mutta tuon postauksen toteuttaminen vähän unohtui. 

❤️ Leivo ja jaa blogiin useita reseptejä kesäherkuista
Tein tänä kesänä oikeasti yllättävän paljon kaikkia uusia leivonnaisia ja tänne blogiin jaioin myös useammat reseptit.

❤️ Ennen kaikkea tee kesästä ikimuistoinen
Todellakin check! Kesä 2017 oli omalla tavallaan ikimuistoinen, sain olla läheisten ihmisten kanssa, kokea unohtumattomia ja ihania uusia juttuja. Kiitos jälleen kesä, olit uskomattoman hyvä ja toit energiaa alkavaan syksyyn, jota oikeesti alan nyt odottamaan tosi innolla 😍

Miten teidän kesä meni ja miten hyvin teidän bucket listat toteutuivat?


2 kommenttia

  1. Sun kesäsuunnitelmathan onnistuivatkin hyvin! Kuulostaa todellakin ikimuistoiselta kesältä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onnistuivat yllättävän hyvin! Sitä se todellakin oli <3

      Poista