My home - esittelykierros ❤️

Moikka! Mulla on meneillään viimeinen lomapäivä, ja huomenna taas paluu takaisin kouluun. Toisaalta odotan sitä innolla, mutta toisaalta mua pelottaa. En tunne sieltä luokalta ketään, mutta enköhän mä nopeesti tutustu. Ei siitä tänään nyt kuitenkaan enempää, sillä tulin kertomaan teille enemmän mun asunnosta eli pieni asuntoesittely edessä. Mun on tosiaan pitänyt tehdä tää jo monta kuukautta, mutta kun en ollut täällä koko kesänä paljon yhtään ja nyt synttäreitä varten saatiin siivottua niin ajattelin, että nyt on hyvä aika esitellä tämä. Tällä hetkellä täällä alkaa myös kaikki olemaan suunnilleen valmista, vaikka musta tuntuu, että mun koti ei tuu koskaan oleen täysin valmis. Keksin aina lisää jotakin sisustusjuttuja, mutta tällä hetkellä oon tähän asuntoon kyllä enemmän kuin tyytyväinen. Tämä sijaitsee hyvällä paikalla Tampereella, neliöitä tässä yksiössä on 29 eli juuri sopivan kokoinen asunto mulle. Vieressä oleva rakennustyömaa välillä vähän häiritsee, mutta silti mä rakastan tätä mun ensimmäistä omaa kotia <3

Tällainen näkymä tulee vastaan, kun astuu ulko-ovesta sisään. Tässä mun asunnossa on periaatteessa kaikki samassa tilassa ilman mitään väliseiniä; keittiö, olohuone ja makuuhuone. Mun mielestä nää on kaikki kuitenkin rakennettu kivan näköisesti yhteenkuuluviksi.


Tässä näkyy mun keittiö, joka on söpön pieni, mutta kuitenkin omalla tavallaan tilava. Huono puoli on, että mun mielestä keittiössä ei ole tarpeeksi säilytystilaa, tai sitten mulla on vaan liikaa astioita :D Alemmassa kuvassa näkyy myös mun ruokapöytä, joka on siis tarkoitettu kahdelle hengelle. Ensin oli tarkoituksena ostaa isompi, mutta enhän mä sillä olisi oikein mitään tehnyt ja tämä sopi hyvin tähän tilaan.


Näissä kuvissa näkyy yhdistetty olohuone/makuuhuone. Mun mielestä tollanen kulmasohva oli just tänne täydellinen, sillä se asettui hyvin tohon kohtaan. Tykkään erityisen paljon tosta sohvapöydästä, sillä se on kivan mallinen ja sopivan kokoinen tänne. Alemmassa kuvassa näkyvä kirjahylly on tuotu mun lapsuudenkodista ja myös sänky. Tähän yhdistelmään on ainakin tulossa vielä syksymmällä uusi televisio ja sänkyyn sängynpääty. Näissä kuvissa näkyy vähän paremmin eteinen. Heti ovesta tullessa on tuollainen pieni lipasto ja kengille on tietenkin kenkähylly. Lipaston yläpuolella säilytän myös tollaista liitutaulua, johon on helppo kirjoittaa tulevan viikon tapahtumat. Eteisestä tullessa vasemmalla sijaitsee myös peilikaapit, jotka on ehdottomasti yks paras juttu asunnossa. Oon pitkään halunnut peiliovia ja nyt vihdoin mulla on myös sellaiset!


Vessa ja kylppäri sijaitsee heti ulko-ovesta tullessa oikealla. Tänne hankittiin yksi lipasto lisää, että saisin lisää säilytystilaa. Pyykkikonetta mulla ei ole ollenkaan, sillä pyykit vien aina viikonloppuisin äidille pestäväksi. En kokenut nyt vielä ainakaan tarpeelliseksi hankkia omaa pyykkikonetta.


Viimeisenä esittelen vielä mun parvekkeen, joka on oikeesti varmaan mun lempipaikka. Tää on niin iso ja valoisa kokonaan lasitettujen ikkunoiden ansiosta. Parveke on kuitenkin ehkä ainoa, jonka sisustus on mun mielestä kesken. En oikein vielä tiedä, millaisen tästä loppujen lopuksi haluaisin, mutta ehkä se ajan kanssa vielä muotoutuu kivaksi.

Nyt haluaisin kuulla mielelläni myös teidän mielipidettä mun asunnosta! Entä miltä kuulostaisi, jos vielä joskus syksymmällä tekisin postausta asunnon yksityiskohdista ja muutoksista? ❤️

10 kommenttia

 1. Ihanan näköinen koti, ihan myös mun tyylinen!😍 Ihan mieletön toi parveke jo nyt! Ja kiinnostaa todellakin asuntopostaus syksylläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😍 Kiva kuulla, toteutan tällaisen myös sitten silloin!

   Poista
 2. Ihana parveke! Tosi kaunis koti. ♥

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen asunto! Tykkään erityisesti tuosta ruokapöydän nurkkauksesta ja parvekkeesta. :)
  Postaus asunnon muutoksista kuulostais kyllä kivalta!
  Multa löytyy täältä https://homeandstylebye.blogspot.fi/search/label/asuntopostaus myös asuntopostaus muutamassa eri osassa, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! joo, mä kävinkin kurkkaamassa noi :)

   Poista
 4. Tosi kauniin näköinen asunto! ♥ Lasitettu parveke on ihan paras, meilläkin on kotona sellainen :D Rakastan kesäisin lukea siellä myöhään kirjaa ja kuunnella samalla hyvää musiikkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 jep ja nyt myös syksymmällä illat siellä ovat parhaita!

   Poista
 5. Sulla on kyllä ihana koti ja aivan täydellisen kokoinen! Mun tuleva kämppä on reilu puolet sun kämpästä ja kateellisena katon miten sulls on noin hyvin tilaa 😂

  VastaaPoista