Flint - Siistimpi tarrarulla
Oletteko kuulleet Flintistä? - Ensimmäisestä sisäänvedettävästä tarrarullasta! Flint kerää tekstiileistä helposti pölyt, roskat ja nukan. Tätä kyseistä tarrarullaa on todella helppo käyttää. Se toimii samalla tavalla kuin huulipuna, tarrarullan päästä täytyy vain pyörittää tarraosa esille, niin helppoa! Tämä sisässä oleva tarrarulla on myös vaihdettavissa, joten ei tarvitse ostaa koko Flintiä uudelleen vaan voi ostaa noita täyttörullia.Yhdessä rullassa on 30 tarra-arkkia ja likaisen arkin saa otettua nopeasti pois. Parasta tässä on hyvä koko. Mulla kulkee tämä melkein joka päivä mukana ja tätä tulee käytettyä kiitettävän paljon. Tarrarulla mahtuu helposti pieneenkin laukkuun ja on näin kätevä ottaa mukaan. Flint näyttää myös hyvältä ja näitä on saatavilla monessa eri värissä. Itse päätin ostaa tuollaisen aika perusvärin, mutta mun mielestä se on silti näyttävä ja erilainen. En kuitenkaan halua olla kaikessa aina niin värikäs, haha. Mainittava juttu tälle on myös se, että näitä saa ostettua isoista tavarakaupoista kuten Stockmannilta ja Aleksi 13. Oman ostin alkukesästä Helsingin Aleksi 13 liikkeestä.


Voin sanoa, että tämä on ollut mulle muutaman kuukauden ajan ihan täydellinen tavara. Tykkään ulkonäöstä, koosta, helposta käytettävyydestä, ihan kaikesta. Tää on todella toimiva, kannattaa ehdottomasti hankkia oma jos et tällaista vielä omista. Kuinka monella teillä on Flint-tarrarulla?

4 kommenttia

 1. Kätevä! Itellä on tähän asti ollu käytössä ikean tarraharjarullat, mutta onhan toi nyt varmasti kivempi ottaa esille esim julkisilla paikoilla. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sillä ulkonäkö on yksi parhaista asioista tuossa! ;-)

   Poista
 2. Jes ihana lukea tästä enemmän!😍 Oon siis itse jo pitkään harkinnut ton ostoa, kun ekan kerran kuulin tosta joskus alkukesästä (?). Ja nyt harkitsen kyllä vieläkin enemmän, tää vaikuttaa niin kätevältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kannattaa ostaa tämän kätevyyden ansiosta! 😍

   Poista