Mun on aika miettiä, levätä ja hengähtää. ❤️En ole koskaan blogiaikana pitänyt kunnon taukoa. Aikaisemmat tauot ovat kestäneet noin viikon, mutta nyt - mun on aika hengähtää. Alan tuntemaan itsessäni niitä piirteitä, että jos en nyt hengähdä ja rauhoitu kunnolla, meen ihan loppuun. Tällä hetkellä mulla ei ole kunnolla aikaa blogille, sillä en halua tehdä mitään nopeita postauksia vaan keskittyä niihin täysillä. Myös muiden blogien seuraaminen on lähiaikoina jäänyt vähäiselle ja varmaan myös nyt jatkossa hetken aikaa. Tämä tauko on mulle erittäin vaikea päätös, mutta nyt on vaan pakko tehdä tää. Bloggaamisesta on tullut mulle tosi tärkeä harrastus, jonka takia tää onkin ollut pitkän aikaa mietinnässä. Mulla on kaikkien koulujuttujen, varsinkin kirjoitusten takia stressiä ja haluaisin käyttää mun vähäisen vapaa-ajan nyt ihan vain lepäämiseen ja kunnon yöuniin. Pyrin kuitenkin aina siihen mahdollisimman täydellisyyteen koulun kanssa, vaikken sitä saavutakaan. En vielä tiedä, kauanko kyseinen tauko tulee kestämään mutta ainakin kolme viikkoa. Viimeistään kuukauden päästä palaan, toivon mukaan paljon energisempänä ja täynnä intoa. Ei sillä, ettei mulla nyt olisi intoa. Mulla on erittäin suuri into tällä hetkellä bloggaamiseen, mutta nyt on tärkeää keskittyä kouluun, omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Toivottavasti ymmärrätte. Pitäkää kivat viikot, niin mä kerään voimia kirjoituksia ja muuta varten. <3

4 kommenttia