Toinen osa kesän ostoksia

Elokuu vaihtui eilen syyskuuksi, joka mun ja monen muun osalta tarkoittaa sitä, että tervetuloa syksy. Odotan jo nyt innolla, mitä kaikkea syksy tuo tullessaan, sillä siitä on tullut viime vuosina yksi mun lempi vuodenajoista. Viime viikolla esittelin ensimmäisen osan mun kesän ostoksista, joka löytyy täältä. Nyt olisi vuorossa toinen osa, jossa on suurimmaksi osaksi vaatteita, mutta myös hieman kosmetiikkaa ja muuta tavaraa!

Nämä paidat ostin kesälomareissussa ollessani. Tuo pitsireunainen perustoppi on H&M ja se maksoi 5,99€. Toinen paita on tavallinen musta t-paita, jonka ostin synttäreitä varten BikBokista hintaan 12,99€.

Tämän off shoulder paidan ostin heti kesän alussa alennuksesta Ginatricosta ja hintaa tälle tuli 4,95€. Ihastuin tänä kesänä suuresti näistä tämän mallisista paidoista.

Yksi yö sain päähäni alkaa tekemään hieman nettishoppailua ja päädyin Cubuksen sivuille, jossa olikin kaikkea paljon alennuksessa. Löysin sieltä siis tällaiset ihanan vaaleanvihreän väriset velour housut, jotka maksoivat 9,95€.

Samassa tilauksessa tilasin myös kivan oloisen yöasun, sillä en edes muista koska viimeksi olisin ostanut uutta yöasua. Tämä maksoi kokonaisuudessaan 13€.

Olin katsellut Cubuksella pitkään heidän hyvää valikoimaa juoksuhousuista. Koska nämä olivat siellä alennuksessa, päätin ostaa myös uudet juoksuhousut. Nämä maksoivat 14,95€.

Etsin jo viime kesänä tällaisia hapsu shortseja, jotka tänä vuonna vihdoin löysin Cubukselta, vaikkakin lastenosastolta. Nämä maksoivat 7,95€.

Nämä shortsit ostin ennemminkin käyttöön yöksi ja muuten vain kotona oleskeluun. Näissä oli plussana ihana velour materiaali ja tämä väri. Nämä löytyivät H&M ja maksoivat 13€.

Tätä mikkihiiri oleskeluasua ihailin pitkään H&M, kunnes lomareissussa päätin ostaa tämän itselleni. Nämä maksoivat yhteensä 30€.

En ollut pitkään aikaan ostanut uusia napakoruja, joten ajattelin että nyt olisi kiva hankkia. Tilasin nämä savanni.com ja hintaa tuli yhteensä 20€.

Tämä tarrarulla on ollut ahkerassa käytössä ja yritän ensi viikolla tulla kertomaan tästä vielä hieman enemmän. Ostin tämän kuitenkin Aleksi 13 ja tämä maksoi 14,95€.

Löysin Glitteristä näitä ihania vihkoja tosi kivoilla teksteillä, joten en tietenkään voinut jättää näitä kauppaan. Näille kolmelle tuli yhteensä hintaa 7€.

Löysin Glitteristä myös kivan korttikotelon, millaista oon halunnut kanssa jo pitkään. Tämä maksoi siellä 10€.

Muutama uusi meikkijuttu on tullut myös ostettua lähiaikoina. Päätin ostaa testaukseen tuon Nyxin make up setting sprayn, joka tähän asti on ainakin vaikuttanut hyvältä tuotteelta. Tuo maksoi Sokoksella noin 12€. Muutamalla kaverilla on ollut käytössä tuollainen eyeliner, joka tekee valkoista kimaltelevaa tulosta. Tykkäsin tästä älyttömästi ja halusin hankkia itselleni samanlaisen. Ostin tämän myöskin Sokokselta ja se maksoi 4,90€.

Nyt on ostokset taas esitelty vähäksi aikaa, mitä piditte toisesta osasta? Ja ihanaa syyskuuta teille! <3

6 kommenttia

 1. Oii miten ihana toi mikki oloasu!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on kyllä ihanan näköinen ja rento! 😍

   Poista
 2. Tosi kivoja ostoksia :3 Tuli kauhee hinku tehä itelleni napakoru, noista sun koruista. Tosi nättit oot ostanu

  VastaaPoista
 3. Sulla on aina kyllä super kivoja ostoksia!! Tollasen korttitaskun mäkin haluisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sä pidät! Kannattaa käydä ostamassa, kun ei tuo ollut kovin kallis ja niitä oli monessa eri värissä :)

   Poista