Instax mini 8 ❤️Moikka! Mulla alkoi tänään periaatteessa syysloma, vaikka oon siitä lupautunut olemaan neljä päivää töissä. Oon siis torstaihin asti töissä, jonka jälkeen on muutama päivä lomaa ennen kuin työssäoppi taas jatkuu. Mitään ihmeellisiä suunnitelmia mulla ei ole, paitsi koulujuttuja on jonkin verran. Lisäksi tällä viikolla on kaks peliä ja ajattelin viimeinkin saada otettua kunnon ensimmäiset syksyn asukuvat. Tänään tulin ennen nukkumaanmenoa kirjoittamaan teille vielä mun polaroid kamerasta. Kerroinkin siitä kesällä, kun viimein sain ostettua jo kauan ostoslistalla olleen jutun. Nyt muutaman kuukauden sitä käyttäneenä ajattelin, että olisi kiva jakaa teille siitä vähän mielipiteitä ja kokemuksia!


Polaroid kameraa ostaessani aloin miettimään vaihtoehtoja kameroista. Aika nopeasti pääsin päätökseen. Katselin eri nettisivuilta vaihtoehtoja ja luin arvosteluja eri kameroista. Tämä Instax mini 8 oli saanut hyvät arvostelut ja se näytti mun silmään täydelliseltä vaihtoehdolta. Aloin sitten katselemaan eri nettisivujen hintoja ja huomasin ilokseni, että tämä kamera oli Adlibriksen sivuilla alennuksessa. Päätös tässä vaiheessa oli jo varma ja tein tilauksen samana iltana. Samalla tilasin muutaman paketin filmejä, että saisin alkaa testaamaan kuvaamista. Kameran hyvänä puolena olivat värit. Vaihtoehtoja oli monenlaisia ja hieman erilaisia kuin perusvärit kuten valkoinen, vaaleanpunainen, lime ja jäänsininen. Mä päädyin vaaleanpunaiseen väriin, sillä mun lempivärinä sinisenä mulla on jo niin paljon kaikkea.

Kamera saapui muutamassa päivässä, josta olin todella yllättynyt. Petyin kuitenkin hieman siihen, että pakkauksen mukana ei tullut mitään ohjekirjaa. Mietin, että mitenköhän onnistun tämän kameran käytössä, kun ei ole mitään aikaisempia käyttökokemuksia. Aloin kuitenkin vain kokeilemaan ja onnistuin jollakin tavalla ihan hyvin. Vieläkään en osaa kameraa täydellisesti käyttää ja laittaa hyviä asetuksia kuvaa varten, mutta ehkä tässä ajan kanssa vielä opin. Oon myös kuluttanut aika monta filmiä ihan vain harjoittelemiseen, joten viime viikolla tilasin myös niitä lisää. Ainakin nyt saa vielä ikuistettua syksyn maisemia myös polaroid kameralla.Loppujen lopuksi kamera on kuitenkin aika helppokäyttöinen. Huono puoli siinä on se, että kamera tulostaa jokaisen kuvan minkä ottaa, joten filmiä saa kulutettua ihan kiitettävästi. Mun mielestä kuvat ovat kuitenkin niin kivoja verrattuna järkkärillä otettuihin kuviin, joten se on kyllä tämän kameran arvoista. Itsessään kamera maksoi 69€ ja yksi filmipaketti maksaa noin 10€ riippuen tietysti paikasta. Tässä kuitenkin hyvä joululahjatoive, sillä filmit eivät ainakaan mene hukkaan. Tarkoituksena olisi myös hommata kameralle vielä ainakin säilytyspussi ja ehkä myös kansio, johon ylimääräisiä kuvia voisi alkaa keräämään.

Mulla on suunnitteilla tehdä polaroid kuvista mun kämppään yhdenlainen sisustusjuttu. Tarkoituksena olisi saada se vielä tämän vuoden puolella rakennettua, kunhan ensin saan tarpeeksi onnistuneita kuvia sitä varten. Siitä tuun varmasti kirjoittamaan teille myös enemmän sitten myöhemmin. Kokonaisuudessaan oon tähän ostokseen tyytyväinen ja kamera on tuonut mulle kaikkea, mitä siltä odotinkin. Eniten oon ihastunut tuohon niin söpöön vaaleanpunaiseen väriin <3


Onko teillä käytössä Instax mini 8 polaroid kameraa? Millaisia käyttökokemuksia teille on tullut tästä kyseisestä kamerasta?

6 kommenttia

 1. Tuo on kyllä niin ihanan värinen ♥ Mulla ei oo kokemuksia polaroid kameroista, mutta ollaan yhessä siskon kanssa ajateltu, että toivottaisiin juuri tätä kameraa joululahjaksi nyt tulevana jouluna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ❤️ Toivokaa ihmeessä, tää on tosi hyvä lahjaidea!

   Poista
 2. Oi miten ihana! Mä niin haluan tällaisen mukaan mun joulukuun matkalle :') Pitää laittaa tilaukseen<3

  http://www.jeannays.fi/

  VastaaPoista
 3. Toi on niin ihana!<3 Kuten tiedätkin jo, mulla on tuo sama valkoisena mutta kuolaan noita värillisiä aina :) Ihanat kuvat oot ottanut tähän postaukseen😍

  VastaaPoista