Kuulumisia tauon ajalta

Heissan, mä oon palannut. Paljon energisempänä, täynnä ideoita ja ilman stressiä - ainakin toistaiseksi. Tauko kesti lopulta melkein kuukauden, mutta mun mielestä se oli paras päätös. Kuukausi meni oikeasti aika nopeasti kun sitä nyt ajattelee, tai ehkä se johtui siitä että mulla on ollut niin paljon kaikkea tekemistä. Nyt mulla on enemmän aikaa blogille ja parempi fiilis kirjoittaa teille. Mielessä on todella paljon postausideoita, joten lähiaikoina blogi voi ollakin hyvin aktiivinen.

Mitä mulle oikeastaan kuuluu? Oon suoriutunut syksyn ylioppilaskirjoituksista, vaikka ne olivat haasteellisempia kuin luulin. Tällä hetkellä vain odotan tuloksia ja välillä oikeasti toivon, että pääsen edes läpi. En osaa oikein arvioida miten mulla meni, vaikka olenkin katsonut hyvien vastauksien piirteitä. No, toivottavasti ne tulokset tulevat pian niin ei tarvitse niitäkään enää jännittää. Mulla alkoi työssäoppi melkein heti, kun aloitin blogitauon. Oon Tampereella kotihoidossa ja tykkään tästä työstä erityisen paljon. Työ eroaa kivasti siitä mitä aiemmin oon tehnyt, sillä oon ollut oikeastaan vain vanhainkotien tyyppisissä paikoissa. Oon alkanut miettimään, että kotihoito voisi olla ehkä tulevaisuudessa myös yksi työpaikka vaihtoehto. Tämä työssäoppi kestää kuitenkin vielä marraskuun puoleenväliin asti, joten kerkiän oppimaan paljon uutta. Onneksi tässä työssäopissa ei ole näyttöä, joten pystyy työskentelemään rennommin kun ei tarvitse stressata näyttösuunnitelmasta. Kuitenkin muutamia tehtäviä on, mitä pitäisi tehdä ja lisäksi tällä viikolla on tehtävänä vielä yksi rästitentti.


Vapaa-aikaa oon kuluttanut tuttuun tapaan jäähallilla ja tällä hetkellä odotan yhtä hotellireissua, jolloin mennään kahteen Tapparan vieraspeliin. Se on kuitenkin vasta marraskuun alkupuolella. Multa on vihdoin löytynyt myös aikaa kunnolla ihan vain rentoutumiseen, netflixin katselulle, kavereille ja kaikelle, mikä tekee mut iloiseksi ja mistä saan energiaa ❤️ Ennen blogitaukoa mulla oli todella vähän aikaa tällaiselle, mutta nyt oon saanut sen kaiken takasin. Viime viikonloppuna vietin ihanan rentouttavan kylpytynnyri illan kavereiden kanssa. Eilen tehtiin Eetun kanssa sunnuntain brunssi, josta laitoinkin kuvia värittämään tätä postausta. Tällaiset jutut piristävät vaan niin paljon päivää. Tietenkin multa löytyy edelleen kiireisiä päiviä ja oon seuraavat neljä viikonloppua suunnitellut jo täyteen ohjelmaa. Onneksi ne kaikki ovat kuitenkin sellaisia juttuja, mitä tykkään tehdä ja niissä myös pystyn rentoutumaan. Tällä hetkellä mua todella masentaa tuo syksyinen sää, sillä joka päivä sataa. En ole kerennyt ottamaan koko syksyn aikana yhtiäkään kunnollisia asukuvia, mutta ehkä mä vielä kerkiän. Jos vain ne hyvät säät vielä saapuisivat.


Osa on saattanut huomata, että tauon aikana myös mun blogin ulkoasu päivittyi. Mulla oli pitkään ollut mielessä hieman isompi muutos ja viime viikolla päätin ottaa yhden illan aikaa kokonaan vain sen päivittämiseen. Lopputulokseen oon yllättävän tyytyväinen, vaikka muutaman pikkujutun tuun vielä tekemään. Ehkä tässä tuli tiivistetysti se, mitä mulle kuuluu. Nyt haluaisin kuulla teiltä mielipidettä blogin ulkoasuun ja sen mitä teille kuuluu? Mulle saa myös ehdottaa postaustoiveita, jos sellaisia löytyy. Lokakuun aikana pyrin toteuttamaan vielä mahdollisimman paljon syksyyn liittyviä juttuja, sillä se on jäänyt tänä vuonna aika vähäiselle.

Laittakaa alas kommenttiboksiin ideoita, kuulumisia, toiveita, ihan mitä haluatte - ja ihanaa meneillään olevaa lokakuuta sekä alkanutta viikkoa ❤️2 kommenttia