Linkkaa blogisi!En ole koskaan mun blogin aikana järjestänyt linkkaa blogisi postausta, vaikka mulla on ollut se kyllä mielessä monta kertaa. Nyt haluaisin lukulistalleni muutamia uusia blogeja ja ajattelin, että olisi kiva laittaa käyntiin tällainen postaus. Ohjeet tähän ovat yksinkertaiset: laita kommentteihin blogisi pienen esittelyn kanssa. Linkatessasi blogin annat mulle luvan käyttää sun blogin kuvia ja banneria, jos satut pääsemään blogien esittelyyn. Kokoan linkatuista blogeista muutaman suosikin ja tuun kertomaan niistä hieman enemmän kun oon saanut kaikki blogit käytyä läpi.

Aikaa teillä on linkata blogeja 7.11.2017 asti! ❤️

21 kommenttia

 1. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  16-vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa aiheita laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 2. http://www.millat.fi/

  20-vuotiaan lähihoitajan lifestyle tyylinen blogi, joka sisältää mun rehellisiä mielipiteitä, omaa tyyliä ja elämääni. Postailen muutaman kerran viikossa :)

  VastaaPoista
 3. Jeii!

  Pancake Palace, tuttavallisemmin Pannariblogi on minun, kohta 20-vuotiaan (iik!) helsinkiläisopiskelijan ja entisen au pairin blogi kaikesta kivasta ja välillä vähän vähemmän kivasta. On kauniita maisemia, ihania meikkejä, yliopistoarkea, minikämpän sisustusta, musahommia ja ajoittaisia diippeilyä ja puhdasta fiilistelyä kaikesta ihanasta :D

  pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. http://revontulipalo.blogspot.com

  Revontulipalo on rennon positiivisella asenteella kirjoitettu lifestyleblogi täynnä ruokaa, matkustelua ja elämän isojapieniä tapahtumia.

  VastaaPoista
 5. https://taruanuelina.blogspot.fi

  23-vuotiaan opiskelijan lifestyleblogi, jossa kosmetiikka ja muoti ovat ne pääjutut :)

  VastaaPoista
 6. https://viiviviljaa.blogspot.fi/?m=1

  Lifestyle-blogi 17-vuotian lukiolaistytön elämästä ja arjesta. Aiheita mm. oma tyyli, matkistaminen ja hyvinvointi

  VastaaPoista
 7. ainokaisar.blogspot.fi

  Just 20 vuotta täyttäneen nuoren naisen lifestyle tyylinen blogi! Keskityn siellä lähinnä mun kuulumisiin, muotiin, meikkeihin ja erilaisiin ”tägeihin”.

  VastaaPoista
 8. Nuoren miehen lifestyle ja hyvänmielen blogi - www.samipetteri.fi

  VastaaPoista
 9. https://senjariga.blogspot.fi/?m=1

  Kirjoitan lifestyle blogia. Tekstit tällä hetkellä keskittyvät äitiyteen ja hyvinvointiin esikostyttöni kun syntyi heinäkuussa 2017 niin hieman vauvakuplassa tulee elettyä :D

  VastaaPoista
 10. http://chandelierhome.blogspot.fi/?m=1

  Alle 3 kymppisen lähihoitajan sisustusblogi jossa välillä remontoidaan 90 luvun taloa maaseudulla metsän vieressä Pohjois-Savossa. Välillä kaikkea muuta tärkeää ja vähemmän tärkeää mitä elämä tuo eteensä. Mukana villakoira Hilkka. Ei kaupallinen blogi. Tervetuloa seurailemaan :)

  VastaaPoista
 11. http://tiitiainenn.blogspot.fi/?m=1
  Nuoren äidin blogi kaikesta mitä elämään voikaan mahtua.

  VastaaPoista
 12. https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  21-vuotiaan opiskelijan lifestyleblogi, joka sisältää kauneutta, päivän asuja, terveellisiä reseptejä, muotia, hyvinvointia, sisustamista ja elämän pieniä iloja.

  VastaaPoista
 13. workingonitforever.blogspot.com
  17-vuotiaan terveydestä kiinnostuneen hyvinvointi - ja lifestyle blogi / postauksia tulee viikoittain!

  VastaaPoista
 14. https://neeacamillaa.blogspot.fi

  20-vuotias raumalainen opiskelija kirjoittelee lifestyle ja valokuvaus painoitteista blogia.

  VastaaPoista
 15. Onpas kivaa :)

  23/JKL/lifestyle, second hand, cruelty free

  https://www.stoori.fi/the-what/

  VastaaPoista
 16. https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  19-vuotiaan lastenohjaajaksi opiskelevan tytön blogi, josta löytyy postauksia laidasta laitaan. Useimmat postaukset keskittyy kyllä kuulumisiin, kosmetiikkaan ja erilaisiin haasteisiin. Ehkä tän vois luokitella lifestyle blogiksi :D

  VastaaPoista
 17. https://pitsisiivinkohtiunelmia.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 21-vuotias kihlattunsa kanssa omakotitalossa asuva nuori nainen Pohjanmaalta. Täällä tehdään arjesta kauniimpaa, sisustetaan kotia, leivotaan, askarrellaan, puhutaan tunteista ja eletään meidän arkea. Blogia olen päivittänyt vuodesta 2014 saakka. Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista
 18. www.ellileppiniemi.fi

  22-vuotiaan tamperelaisen blondin lifestyleblogi, joka painottuu omaan tyyliin ja tällä hetkellä myös vaihto-opiskeluun Englannissa :)

  VastaaPoista
 19. http://sannibeauty.blogspot.fi/?m=1

  Kosmetiika blogi 17vuotiaan tytön näkökulmasta. Kyseessä alkuvaiheessa oleva ja vasta vuoden pystyssä ollut blogi. Itsellä kuitenki taustaa kosmetiikasta monia vuosia, erilaisten koulutusten ja harjoittelun kautta.

  VastaaPoista
 20. www.miinakaroliina.fi

  24-vuotiaan lifestyleblogi, jota olen kirjoitellut jo lähes kuuden vuoden ajan. Blogistani löytyy uusia shoppailuja, asukuvia sekä sisustusideoita :)

  VastaaPoista
 21. www.minihaba.fi

  26-vuotiaan flikan blogi tiestä fitness-kisoihin. Aihepiirinä tavoitteellinen kuntosalitreenaaminen, terveelliset elämäntavat ja mietteitä kaikesta mahdolliseta urheilun ympäriltä!

  VastaaPoista