Method - siivous on paljon hauskempaaMoikka! En tiedä, pitäisikö nyt sanoa syksylle heippa vai mihin suuntaan säät ovat menossa. Kuitenkin ensilumi satoi myös Tampereelle ja oon ollut kyllä tosi innoissani. Ensilumen saavuttua alan odottamaan myös joulua entistä enemmän. Lehdet ovat pudonneet puista, joten ehkä voidaan sanoa että syksy on mennyt tältä vuodelta ohi. Mun mielestä tämän vuoden syksy meni aivan liian nopeasti, eikä siitä kerennyt oikein edes nauttimaan. Eniten mua harmittaa todella vähäinen kuvien määrä, mitä syksyn ajalta tuli tallennettua kameraan. Haluan nyt kuitenkin keskittyä seuraavaan vuodenaikaan eli talveen, mistä tykkään myös erityisen paljon. Tänään en tullut kirjoittamaan teille pelkästä säästä vaan halusin tulla esittelemään muutamia tuotteita siivoukseen, mistä on tullut lähiaikoina osa mun arkea.


Kyseessä on Method-tuoteperhe. Huomasin jossakin sivustolla sattumalta kyseisiä tuotteita, jonka jälkeen aloin googlettelemaan mistä näissä oikeastaan on kysymys. Näiden pullojen todella söpöt pakkaukset oikeastaan olivat syy, miksi ihastuin näihin heti. Löysin monia eri tuotteita erinäköisissä pulloissa ja päädyin siihen, että näitä tuotteita on pakko kokeilla. Tilasin omani allergiakaupan sivuilta ja hintaa näille tuli noin 7€/kpl. Ostin neljä eri tuotetta, tuoksussa joka on Hummingbird garden. Pullojen kuviointi todella kuvaa tuotteen nimeä, eli puutarhaa. Näissä on erinomainen tuoksu, joka säilyy pitkään. Sanotaan, että näitä siivousaineita käytettäessä saa korianterin, persikan ja magnolian yhdistetyn tuoksun. Mä itse ainakin tykkään erityisesti tästä hyvästä tuoksusta!


Tätä samaa sarjaa oli siis vaahtoava käsisaippua, astianpesuaine, käsisaippua ja yleispuhdistusaine. Päätin tilata nämä kaikki ja oon kerennyt testaamaan käsisaippuoita sekä yleispuhdistusainetta. Lemppariksi näistä mulle on noussut tuo yleispuhdistusaine, jota on todella helppo käyttää niinkuin näitä muitakin. Suihkauta pieni määrä pyyhittävälle pinnalle, pyyhi kostealla rätillä ja tuoksu leviää pöydän pintaan. Itse olen myös muutaman kerran suihkuttanut tätä ihan vain ilmaan, jotta huoneeseen tulisi puhdas tuoksu.


Oon tykännyt näistä tosi paljon ja hinta-laatusuhde on myös enemmän kuin kohdillaan! Mun siivoamisesta on tullut paljon hauskempaa, kun tietää että saa hyvän lopputuloksen. Uskon, että tuun jatkossakin ostamaan kyseisiä tuotteita, ehkäpä jossakin muussa tuoksussa. Onko teillä kokemuksia Methodin tuotteista tai juuri näistä kyseisistä?

2 kommenttia

  1. Näähän kuulostaa mielenkiintoisilta! :) Tuoksu erityisesti kuulostaa ihanalta ton kuvauksen perusteella<3

    VastaaPoista