Syksyn lempparit x6Heippa taas pitkästä aikaa! Mun lomaviikko on ollut aika kiireinen. Olin töissä alkuviikon ja töiden jälkeen ei oikein jaksanut tehdä mitään, paitsi pakollisia koulujuttuja. Torstaina menin yhdeksi yöksi mökille ja päätin rentoutua illan ja kävin myös kylpyammeessa. Edes jotakin kivaa ja rentouttavaa tähän lomaan. Perjantaina olikin sitten paikallispeli Ilvestä vastaan, jonka Tappara voitti onnistuneesti 8-1. Viikonlopun vietin Eetun kanssa ja käytiin katsomassa leffaan tullut lumiukko. Jos vähänkin tykkää jännityselokuvista, kannattaa käydä katsomassa tuo. Mä tykkäsin erityisen paljon, sillä siinä ei ollut liikaa pelottavia kohtia eikä se ollut kauhuleffan tapainen. Eilen juhlittiin Iinan synttäreitä ja tämä päivä onkin mennyt ihan lepäillessä lukuunottamatta koulujuttuja, joita oon tehnyt ahkerasti koko illan. Luulin jo, että oon missannut koko syksyn, mutta onneksi eilen löydettiin Eetun kanssa kiva syksyinen kuvauspaikka vielä Tampereelta niin sain edes yhdet onnistuneet asukuvat tältä syksyltä! Halusin tulla jakamaan teille mun lempiasioita syksyssä. Mä en anna vielä talven tulla, vaikka tänään hieman lunta jo satoikin. Keskityn ainakin lokakuun loppuun asti syksyssä. Mutta nyt niihin mun lempparijuttuihin syksyssä <3


🍁 Lämpöiset vaatteet - Syksyn tullessa saa etsiä vaatekaapista kaikki pehmoiset ja lämpöiset neuleet esille eli melkeinpä mun lempivaatteet. Myös kaikki paksummat huivit, pipot ja syksyisemmät takit tulevat jälleen ihmisten asuihin mukaan. Mun mielestä syksy ei ole mitään ilman siihen kuuluvaa vaatetusta.

🍁 Villasukat - Tämä liittyy myöskin vaatetukseen, mutta syksyn aikana viimeistään täytyy kaivaa esille villasukat ja käyttää niitä ainakin kotona ollessa. Kuitenkin ne pystyy hyvin yhdistämään myös syksyiseen asuun.

🍁 Kaakao - Tai muut lämpöiset juomat, mutta mulla on ehdottomana ykkösenä lämmin kaakao. Sen kanssa voi iltaisin käpertyä viltin alle vaikka katsomaan netflixiä. Tänä syksynä mulla on kuitenkin ollut vähän aikaa tällaiselle. Onneksi vielä kerkiää monena iltana juomaan lämpöisiä juomia ja talven lähestyessä niiden juominen vain kasvaa.🍁 Pimenevät illat - Toisaalta en tykkää tästä yhtään, mutta toisaalta rakastan nopeasti pimeneviä iltoja. Ne kuitenkin kuuluvat syksyyn, pimeällä on parasta polttaa kynttilöitä ja olla vaan. Kuitenkin pihalla yksin kävellessä pimeä ei kuulosta kivalta, ainakaan mun kohdalla.

🍁 Pallovalot ja kynttilät - Muutama vuosi sitten musta ei olisi uskonut että oikeesti mä rakastan kynttilöitä. Niistä tulee tosi hyvä fiilis ja se valo minkä se tuo kämppään on jotain täydellistä. Oon viime aikoina myös ostanut enemmän pallovaloja. Viime vuonna olin aivan addiktoitunut kynttilöihin ja se on jatkunut myös tänä vuonna. Varsinkin tämän oman kämpän sisustaminen syksyisempään muotoon on ollut juurikin kynttilöiden ja pallovalojen ympäröimänä.

🍁 Syksyn värit - Puiden värit ja ruska on syksyn ehdoton ykkösjuttu. Eihän syksy näyttäisi ilman niitä miltään. Haaveilen edelleen siitä, että pääsisin Lappiin näkemään syksyllä kunnon ruskan ja kuvaamaan sitä. Eihän sitä tiedä, vaikka ensi vuonna syksyllä eksyisin sinne. Asukuvien ottaminen muuttuu syksyn myötä paljon kiinnostavammaksi ja kivaksi jutuksi, harmi vain kun se tänä vuonna jäi mun kohdalla liian vähäiseksi.

Onko teillä syksyssä samoja lemppareita kun mulla? ❤️ Nyt aloitan luonnostelemaan alkuviikon tulevaa postausta ja juomaan mukillisen kuumaa kaakaota. Muistakaa nauttia loppusyksystä täysillä, niin mäkin aion tehdä, vaikka kyllähän jouluhulluna odotan jo joulua!Sadetakki - Cubus
Neule - Cubus
Farkut - Ginatricot
Huivi - Ginatricot
Käsineet - Tuuri
Kengät - Palladium

2 kommenttia

  1. Tosi ihanat kuvat!😍 Villasukat ja lämpöiset vaatteet, erityisesti neuleet, on mustakin ihania syksyllä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😍 Kiva kuulla, että sulta löytyy samoja lemppareita <3

      Poista