Lähtölaskenta jouluunOon aina ollut kunnon jouluhullu ja nyt alkaa mun lähtölaskenta jouluun ❤️ Alan odottamaan yleensä joulua jo lokakuun vaihtuessa, mutta lähempänä vuoden loppua mun odotus vaan kasvaa entisestään. Tämän vuoden osalta oon startannut jo joulutorttu- ja glögikauden, joita ilman joulun odotus ei olisi mitään. Eiköhän ensimmäiset piparit tule leivottua myös tässä marraskuun aikana. Oon aloittanut kuuntelemaan joululauluja ja suunnitellut innoissani joululahjoja.


Blogin puolella mun jouluhulluus tulee varmasti todella hyvin esille. Oon suunnitellut blogille joulukalenteria, joka on vielä vähän kesken mutta eiköhän siitä valmista tule. Muutama idea siis puuttuu vielä, mutta onneksi vielä on aikaa. Tänä vuonna haluan panostaa tähän joulukalenteriin täysillä ja tehdä postaukset niihin huolella, vaikka aikaa se tulee viemään paljon.Jouluisia postauksia on siis tulossa paljon, joulukalenterin puolesta ja varmasti muutenkin. Tiedossa on ainakin jouluisia reseptejä, lahjaideoita ja mun omat lahjatoiveet. Tietysti aina väliin tuun kirjoittelemaan muitakin juttuja, ettei koko blogi aivan jouluiseksi muutu. Tänä viikonloppuna suuntaan Tuuriin ja oon varma, että sieltä tarttuu mukaan kaikkia joulujuttuja, varsinkin niitä joulusuklaita ja toivon mukaan löydän myös kivan joulukuusen. Miltäs mun suunnitelmat kuulostavat? Onko siellä ruudun toisella puolella muita jouluhulluja?

4 kommenttia

 1. En malta oottaa sun joulukalenteripostauksia! Arvostan et jaksat tehä sen. :)
  Täällä myös yks jouluhullu<3 Itekin oon alottanut jo glögikauden mut pipareita en oo vielä syönyt! Viimeistään pikkujouluihin ostan niitä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja hyvä, että on muitakin jouluhulluja niin ainakaan joulukalenteriin ei kyllästy <3

   Poista
 2. Jouluhullu täällä check! Ootan innolla sun joulukalenteria, koska voin kuvitella että siitä tulee laadukas😍 Ideoina (vaikket niitä kysynytkään :D) voisin heittää sellaiset, että kerro teidän jouluperinteistä ja myös vanhoja joulukuvia olisi ihana nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ja ihanaa kuulla! 😍 Ideat ovat myös erittäin lämpimästi tervetulleita, laitan nuo heti ylös! :)

   Poista