Linkkaa blogisi suosikit x5

Heissan! Ekana haluan kiittää kaikkia, jotka linkkasitte bloginne mun postaukseen ❤️ Löysin paljon uutta luettavaa, mutta myös sain tutustua paremmin blogeihin joita luin jo. Valitsin tähän postaukseen kuitenkin viisi mun lempparia, mutta nämä ei ole missään tietyssä järjestyksessä. Yleisesti haluan sanoa näistä blogeista, että tykkäsin monipuolisista postauksista, laadukkaista kuvista ja hyvästä kirjoitustavasta. Blogin nimeä linkkaamalla pääset suoraan katsomaan blogeja. Toivottavasti myös te saatte näistä jotakin uutta luettavaa! :)

Sonjan blogissa ihastuin ensimmäisinä kuviin. Heti blogiin mennessä kuvat loistavat täydellistä valoisuutta ja erilaisuutta. Tykkään Sonjan blogissa siitä, että kuvat ovat tarkkoja, tekstit luonnollisia ja aiheita on laidasta laitaan!

Tarun blogi oli melkein uusi tuttavuus. Olin muutaman kerran käynyt kurkkaamassa tätä blogia, mutta nyt menin ajatuksen kanssa lukemaan tätä uudestaan ja ihastuin heti. Kivoja asuyhdistelmiä, joulujuttuja mistä tykkään ja mm. aivan ihana joulukalenteri idea miehelle. Menkää kurkkaamaan, vielä kerkiää tekemään vaikka sellaisen!

Sannan blogia luin jo entuudestaan. Tykkään Sannan blogissa siitä, että siellä on paljon asukuvia ja niistä hehkuu ihana hymy ja iloisuus. Sanna on 19-vuotias yliopisto-opiskelija, jonka blogissa näkyy elämän kivoja juttuja ja matkustelua. Itse asiassa tämä blogi täytti hiljattain jo 5 vuotta, joka on mun mielestä aivan huippusaavutus!

Ellin blogia luin jo myös aiemmin. Elli on 22-vuotias tamperelainen, mutta tällä hetkellä vaihto-oppilaana Englannissa, Southamptonissa. Tykkään erityisesti tällä hetkellä lukea Ellin kirjoittamia vaihtojuttuja, sillä jutut eri kulttuureista ovat mielenkiintoisia. Plussana Ellin blogissa on myös erittäin tarkat ja hyvänlaatuiset kuvat. Ellin asuyhdistelmät ovat myös todella kivoja!

Tässä blogissa tulevat esille todella ihanat sisustusjutut ja -kuvat. Blogi kertoo nuoren naisen elämästä lapsensa kanssa, eli blogissa on suurena osana äitiys. Sieltä löytyy kuitenkin myös eri vuodenaikoihin liittyviä juttuja, mutta enimmäkseen arjen juttuja.

4 kommenttia

 1. Hahah noi kaikki blogit oli mulle tuttuja jo entuudestaan :D Mutta en yhtän ihmettele että oot valinnut noi tähän, ihan älyttömän kivoja blogeja ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 2. Voi apua miten ihana nähä oma blogi täällä! Kiitos ihan superpaljon kauniista sanoista <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Oii, ihanasti kirjoitettu! Kiitos! <3

  VastaaPoista
 4. Oii kiitos tosi paljon Katja!!<3 Ihana kuulla että tykkäät :)

  VastaaPoista