Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan?

Oon mukana yhdessä bloggaajien whatsapp-ryhmässä, missä saatiin idea, että tehtäisiin yhteinen postaus. Päätettiin toteuttaa tällainen postaus, johon jokainen keksi oman kysymyksen. Tänään nämä tähän osallistuvat bloggaajat julkaisevat kysymys- ja vastauspostauksen näihin kysymyksiin. Nyt saatte lukea siis mun vastaukset ja vielä loppuun linkkaan blogit, jotka olivat tässä mukana. Menkääpä ihmeessä tänään lukemaan myös heidän vastaukset! <3


1. Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomiota?
- Ensimmäisenä kun on vähän tutustunut toiseen niin varmasti luonne on se ensimmäinen juttu ja tietysti ensivaikutelma. Jos kuitenkaan ei tunne tai ole nähnyt ihmistä aiemmin niin kyllä mä ulkonäköön kiinnitän ensimmäisenä huomion.

2. Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi?
- Kirjaudun bloggeriin joulukuussa 2015, eli tänä vuonna blogini täyttää kaksi vuotta! Olin silloin miettinyt bloggaamista jo pitkään, ja yhtenä iltana päätin vain rohkaistua ja perustaa blogin. Siskoni oli aiemmin kirjoittanut blogia ja myös lukemani blogit herättivät kiinnostukseni.

3. Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen?
- Nooran, eli tämän blogin kirjoittajan. Tämä voisi joskus vaikka toteutua ainakin mun puolesta, musta olis muutenkin ihan huippua toteuttaa postaus jonkun toisen bloggaajan kanssa.

4. Mitää asiaa et missään tilanteessa tai tapauksessa koskaan tekisi?
- En meinannut keksiä tähän millään mitään, mutta ainakaan en pystyisi vahingoittamaan mun ketään läheistä millään tavalla. Muutenkin haluan aina olla ihana ja ystävällinen kaikkia kohtaan, vaikka se ei aina onnistukaan.

5. Oletko joskus poiminut kukkakimppua ja vienyt sen jollekin sulle tärkeälle ihmiselle?
- Varsinaisesti en, mutta mökillä oon kerännyt monta kukkakimppua luonnonkukista ja vienyt ne mummulle. Ehkä se voidaan laskea, mummu on ainakin ilahtunut <3


6. Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoimpia puolia?
- Hyviä puolia ovat: kehut ja kivat kommentit, se että tämän harrastuksen parissa saa vietettyä niin paljon aikaa kuin vain haluaa, bloggaamisen myötä tulee kuvailtua paljon erilaisia asuja ja muutenkin valokuvaaminen tulee paljon tutummaksi ja lisäksi saa tutustua uusiin ihmisiin. Huonoja puolia ovat: kommentit, jossa haukutaan tai sanotaan jotakin kovin negatiivista. Onneksi omalla kohdalla ei ole tullut tällaisia kauheasti vastaan. Lisäksi ajanpuute, en tiedä onko tämä vain tekosyy, mutta joskus tuntuu ettei bloggaamiselle ole vain riittävästi aikaa. Mulla menee kuitenkin ainakin koulu tietysti blogin edelle, ainakin useimmiten. Loppujen lopuksi siis paljon enemmän hyviä puolia, mikä on tietenkin vain hyvä asia.

7. Mikä on lempparisi omista postauksistasi?
Tämä, koska mun mielestä on hyvä keskittyä välillä elämän hyviin juttuihin ja tässä tulee niitä aivan ihanasti esille. Tykkään myös erityisen paljon tämän postauksen asukuvista, ne ovat oikeesti todella onnistuneita vaikka itse sanonkin.

8. Näetkö itsesi bloggaamassa vielä vanhemmalla iällä?
- Näen, tällä hetkellä bloggaaminen on mulle todella rakas harrastus ja sellainen millä vietän mielelläni vapaa-aikaa. Ehkä opiskelun jälkeen vanhempana myös blogille olisi enemmän aikaa, joten ainakin toivon että pystyn ja jaksan jatkaa tätä mahdollisimman pitkään.

9. Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseesi?
- En oikeestaan edes tiedä, kuinka paljon mun läheiset lukevat mun blogia. Ainakin kaverit, sisko ja poikaystävä tsemppaavat ja antavat aina kehuja. Just niidenkin takia tätä blogia jaksaa pitää yllä.

10. Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi?
- Istuin rattaissa ja oltiin ensimmäistä kertaa Korkeasaaren eläinpuistossa ja vettä satoi kaatamalla. Eläinkierroksen jälkeen muut sanoivat:"ollaan ihan kun uitettuja koiria" ja mä tokasin rattaista: "minä se vasta määkä olen", vaikka mulla oli vain muutama vesitippa nenällä :D11. Jos saisit elämäsi aikana toteuttaa yhden toivomuksesi, mikä se olisi?
- Haluaisin nähdä maailmaa, montaa eri maata ja erityisesti haluaisin kokea nhl-pelin livenä. Oikeasti tämä toivomus on myös sellainen, että teen kaikkeni jotta pääsen vielä joskus toteuttamaan tämän. Jääkiekko on niin tärkeä osa mun elämää, että nhl-peli livenä olisi aivan huippua nähdä.

12. Kuka televisiohahmo muistuttaa sinua eniten?
- Tämä oli ehkä näistä kysymyksistä vaikein, mutta sanon että Frendien Monica Geller, sillä hän on sellainen ylijärjestelmällinen ja siivousintoilija. Nämä kaksi asiaa kuvastavat mua vähän liiankin hyvin, sillä en tykkää ollenkaan siitä että mun kämpässä on epäsiistiä. Pidän myös järjestyksestä erityisen tarkan huolen.

13. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
- Opiskelemassa terveydenhoitajaksi tai sairaanhoitajaksi, ehkä myös työelämässä. Tietysti sitä myös toivoo, että vierellä on rakastava mies. Lisäksi näen itseni todennäköisesti vielä vuokra-asunnossa kerrostalossa, mutta isomman kokoisessa kuin nyt.

14. Mikä motivoi sua bloggaamaan?
- Piristävät kommentit ja kehut. Se, kun tulee hyviä postausideoita itseltä tai jonkun ehdotuksesta. Usein tällöin tulee fiilis, että haluan vain kirjoittaa ja tuntuu että motivaatiota on loputtomiin. Tietenkin kaikilla on myös päiviä, jolloin ei ole motivaatiota. Lisäksi mua motivoi se, että en ota mitään pakkoa kirjoittaa jos ei ole fiilistä, vaan meen aina fiiliksen mukaan joka tuo mukanaan sen motivaation. Kaikki tsemppiviestit ovat kuitenkin se suurin syy jaksamiseen <3

15. Mitä asiaa monet eivät susta tiedä?
- Ensimmäisenä tähän tuli mieleen se, että tykkään käydä huvipuistossa mutta en pyörivissä laitteissa. Huvipuistoissa tulee siis kierrettyä monet laitteet, mutta ne jotka pyörivät liikaa ovat mun päälle ei sopivia. Mulle tulee niissä heti huono olo, välillä jopa jo siitä kun katselen niiden pyörivän.


Postauksessa mukana olivat nämä blogit:

12 kommenttia

 1. Oii oot vastannu näihin tosi kivasti! Ihana tuo lapsuuden muisto! :D♡

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama juttu tuon huvipuistolaitteiden kanssa! :D Hyviä vastauksia oot laittanut!❤

  VastaaPoista
 3. Vitsi vastasit näihin super monipuolisesti, tykkäsin! <3

  VastaaPoista
 4. Ooh hei NHL peli on sellainen munkin pieni salainen unelma! :D Se olisi niin mahtavaa päästä joskus katsomaan sellaista livenä. Onneksi poikaystävä on yhden joukkueen iso fani, niin ehkä sitten saadaan tää joskus toteutettua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii sit vaan toteuttamaan! Aion myös kyllä toteuttaa tämän, niin suuri unelma :)

   Poista
 5. Tosi hyviä vastauksia sulla ja ihanat kuvat oot tähän ottanu :3

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta kerkeen lukemaan teidän muiden vastaukset.. :D Tosi hauskoja vastauksia, varsinkin toi lapsuuden muisto vastaus! :DD ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään en mäkään oo kerenny :D kiitos!

   Poista