Pitkät vai lyhyet hiukset?
Oon pienestä lähtien unelmoinut pitkistä hiuksista ja mulla on nyt aikalailla sen aikaisen unelman pituiset hiukset. Yksi päivä mun mieleeni yhtäkkiä tuli vain ajatus, että mitä jos leikkaisin lyhyemmät hiukset. Tällä en tarkoita pientä lyhennystä vaan kunnon muutosta, siis jotain tradikaalista. Se voisi olla paras päätös pitkään aikaan. Tätä on tullut mietittyä nyt muutama viikko, mutta en ole päässyt ratkaisuun. Toisaalta vaikka leikkaisin, ainahan hiukset kasvavat takaisin, sillä lopulta ne ovat vain hiukset. Siinä menee vain aikaa ja kärsivällisyyttä. Pitää kuitenkin olla rohkea ja muutos voisi tuoda piristystä mun elämään tällä hetkellä. Mun mielipide tähän asiaan vahvistuu entisestään, mutta kuitenkin hieman jännittää parturin tilaaminen. Jos kuitenkin tähän päätökseen päädyn, haluan lahjoittaa mun hiuksia, sen ainakin oon jo päättänyt. Kaiken lisäksi mun hiukset, varsinkin latvat ovat menneet jo hieman huonoiksi, sillä viimeisimmällä kampaajalla käynnistä on jo aikaa. Samalla saisin myös siihen ratkaisun. Suurin osa heistä, joilta oon kysynyt mielipidettä tähän asiaan ovat ehdottomasti olleet sitä mieltä, että joo. Halusin kuitenkin tulla kysymään myös teidän mielipidettä. Sopisiko mulle lyhyemmät hiukset, pitäiskö mun tehdä muutos? 
4 kommenttia

 1. Mie oon kyl ehottomasti leikkaamisen kannalla, jos se houkuttaa! Niinkuin itekkin sanoit, se on vaan tukkaa ja se kasvaa takasin. Etenkin jos lähet hiuksias lahjottamaan niin laita ihmeessä hyvä kiertämään! ❤

  http://tarunmaailmassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla tuollainen mielipide tähän asiaan! <3

   Poista
 2. Tää on kyllä paha! :D Väittäisin, että sulle sopisi myös lyhyet hiukset tosi hyvin, mutta toisaalta noi sun pitkätkin ovat aivan upeat<3 Silti itseni kohdalla lyhyeksi leikkaaminen oli yksi parhaista päätöksistä hetkeen, nää on niin helpot ja mulle ainakin sopii omasta mielestäni lyhyet paremmin. Ja jos leikkaat niin lahjoita hiuksia ihmeessä, itseäkin harmittaa kun tajusin sen vasta jälkeenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, molemmissa on niin paljon hyviä puolia, mutta myös huonoja! <3 Kiitos sun mielipiteestä, alan oleen aika varma jo mun valinnasta :)

   Poista