Arvonnan voittaja, maitosuklaa-piparkakkurahka ja ajatuksia joulukalenteristaJouluaatto ja myös tämä joulupäivä alkaa olemaan lopuillaan. Täytyy sanoa, että mulla on ollut kyllä älyttömän kivaa. Eilen illalla arvoin jouluarvonnan ja paketin voitti itselleen sininblogi alkuinen sähköposti. Oonkin ollut jo suhun yhteydessä ja paketti lähtee tällä viikolla postiin. Haluan kiittää kaikkia arvontaan osallistujia ja erityisesti kaikesta ihanasta palautteesta, mitä laitoitte mulle. Oon myös iloinen, että sain muutaman kommentin missä oli kehitysehdotuksia. Kommentteja lukiessani hymy todellakin nousi huulille. Koko arvonnasta mulle jäi hyvä fiilis, eli eiköhän myös muulloin tule joitakin arvontoja tänne blogin puolelle <3

Halusin tulla sanomaan muutenkin muutaman sanan järjestämästäni joulukalenterista. Omasta mielestäni blogin joulukalenteri onnistui todella hyvin, vaikka aikaa ei joka päivä ollut äärettömästi. Tähän auttoi se, että olin tehnyt muutamat postaukset valmiiksi luonnoksiin. Postauksista tuli laadukkaita ja itse oon todella tyytyväinen tähän lopputulokseen (kai sitä joskus voi itseä vähän kehua, haha). Erityisesti luukkujen postauksiin tulleet kehut, kannustukset, kaikki ihanat kommentit jaksoivat tekemään tämän joulukalenterin loppuun asti. Voin myöntää, että muutamana päivänä tuntui että nyt en jaksaisi, mutta keräsin voimia ja lopulta olin tyytyväinen. En voi sanoa, että kaikki postaukset olisivat olleet täydellisiä sillä eihän ne ole koskaan. Sain kuitenkin aikaiseksi hyvää tekstiä ja suurimmat osat luukuista liittyivät kivasti jouluun. Päällimmäisenä mulle jäi siis erittäin hyvä fiilis tästä ja ehdottomasti lähden toteuttamaan tällaista myös ensi vuonna. Itse asiassa mulla on jo ensi vuodeksi muutama idea. Muutama päivä sitten aloin katselemaan blogissa viime vuonna ollutta kalenteria ja pystyin hyvillä mielin toteamaan, että tämän vuoden joulukalenteri oli reilusti parempi. Haluan todeta saman myös ensi vuonna ja myös te voitte vaikuttaa siihen. Haluaisin kuulla teidän mielipiteen tämän vuoden blogin joulukalenterista, oliko aiheet mielenkiintoisia ja mitä muuten piditte tai olisiko jotain mitä siinä olisi voinut tehdä toisin?


Kokeilin eilen jouluaterian jälkiruoaksi tätä rahkaa ja koska se onnistui hyvin, niin haluan jakaa tämän ohjeen myös teille.

Rahkaan tarvitset:
- 200 g maitosuklaata
- 2 dl kuohukermaa
- 1 prk maitorahkaa
- 8 piparia

Sulata maitosuklaa mikrossa ja anna hieman jäähtyä. Vaahdota kerma, sekoita rahka ja maitosuklaa keskenään. Lisää kermavaahto. Murskaa vaahdon joukkoon muutama pipari ja sekoita. Annostele jälkiruokakulhoihin ja koristele oman mielen mukaan. Helppoa, hyvää ja nopeaa valmistaa. Tätä kerkiää tekemään vaikka vielä huomenna Tapaninpäivänä jälkkäriksi. Kivaa alkanutta viikkoa! <34 kommenttia

 1. Toi rahka näyttää ja kuulostaa superhyvältä! Munki mielestä sun joulukalenteri oli tosi hyvä. Laatu pysyi tasaisena koko kalenterin ajan jokainen luukku näytti yhtä panostetulta. Ehkä minäkin kokeilisin ensi vuonna järjestää joulukalenterin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin, tosi hyvää! Kiitos paljon tästä palautteesta, piristi kivasti :) Ja kokeile ihmeessä!

   Poista
 2. Sun joulukalenteri oli tosi onnistunut! :)<3 Samanlaista lukisin mielelläni seuraavanakin vuonna!

  VastaaPoista